Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jun 3rd, 2018

Film – Un mafiot la Hollywood – Get Shorty (1995) John Travolta, Gene Hackman

Un mafiot la Hollywood

poster Get Shorty (1995)Get Shorty, comedie, film american, regia Barry Sonnenfeld; Un premiu şi 2 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare Berlin.
În rolurile principale: John Travolta, Gene Hackman, Rene Russo, Danny DeVito
Filmul Get Shorty (1995) se bazează pe romanul Get Shorty, scris de Elmore Leonard.
Chili Palmer (John Travolta), mafiot din Miami, in acelasi timp si camatar pentru Ray Bones, un criminal infricosator se afla la Hollywood pentru a colecta bani de la jocurile de noroc.

Caseta film Get Shorty
Titlul original: Get Shorty
Regia: Barry Sonnenfeld
Scenariul: Scott Frank
Distributia: John Travolta (Chili Palmer), Gene Hackman (Harry Zimm), Rene Russo (Karen Flores), Danny DeVito (Martin Weir), Dennis Farina (Ray “Bones” Barboni), Delroy Lindo (Bo Catlett), James Gandolfini (Bear), Jon Gries (Ronnie Wingate), Renee Props (Nicki), David Paymer (Leo Devoe)..
Durata: 105 minute
An: 1995
Gen: Comedie/Crima/Thriller

Filmul – Un mafiot la Hollywood
In Vegas, printre datornicii lui Chili se afla si Harry Zimm (Gene Hackman), actor la Hollywood si producator de filme horror cu buget redus. Chili se intalneste atat cu Harry cat si cu partenera sa, Karen Flores (Renne Russo) actrita distribuita in rol de cea care tipa tare in filmele horror ale lui Harry. Chili isi reneaga incet abilitatile de mafiot si jobul pentru care a fost trimis si isi canalizeaza energiile spre ceea ce dorea sa faca demult: sa produca filme.

Un mafiot la Hollywood – Get Shorty (1995) subtitrat