Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Oct 15th, 2017

Film – Un nou început – A New Leaf (1971)

Un nou început

poster A New Leaf (1971)A New Leaf, comedie neagră, film american apărut în anul 1971, regia Elaine May; 2 nominalizări Globul de Aur.
În rolurile principale: Walter Matthau, Elaine May, Jack Weston, George Rose.

Caseta film A New Leaf
Titlul original: A New Leaf
Regia: Elaine May
Scenariul: Elaine May
Distributia: Walter Matthau (Henry Graham), Elaine May (Henrietta Lowell), Jack Weston (Andy McPherson), George Rose (Harold), James Coco (Uncle Harry), Doris Roberts (Mrs. Traggert), Renée Taylor (Sally Hart), David Doyle (Mel), William Redfield (Beckett)
Durata: 102 minute
An: 1971
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Un nou început
Henry Graham (Walter Matthau) este un tip risipitor care și-a irosit toată averea trăind pe picior mare și cumpărându-și mașini scumpe. Acum, el visează să găsească un sponsor pentru a nu renunța la acest stil de viață.
Situația devine una foarte stresantă, deoarece Graham a primit de la unchiul Harry un împrumut pe termen scurt în condiții foarte dezavantajoase pentru el. Astfel, planul lui Henry de a ieși din această situație este să găsească o femeie cu bani pe care să o ia de soție și apoi să o omoare.

Un nou început – A New Leaf (1971) subtitrat

About the Author