Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 8th, 2019

Film – Un pic însărcinată – Knocked Up (2007) Seth Rogen, Katherine Heigl, Paul Rudd

poster Knocked Up (2007)Knocked Up, comedie romantică, film american, regia Judd Apatow.
În rolurile principale: Seth Rogen, Katherine Heigl, Paul Rudd.
Ben trăiește în aceeași casă cu încă 4 prieteni și toți au un comportament de adolescenți întârziați. Casa este amenajată cu un ring de box și o piscină plină de țânțari și neîngrijită. Preocuparea acestui grup de tineri ciudați este crearea unui site semi-porno despre celebrități, site care, cred ei, i-ar putea imbogăți odată lansat..

Caseta film Knocked Up
Titlul original: Knocked Up
Regia: Judd Apatow
Scenariul: Judd Apatow
Distributia: Seth Rogen (Ben Stone), Katherine Heigl (Alison Scott), Paul Rudd (Pete), Leslie Mann (Debbie), Jason Segel (Jason), Jay Baruchel (Jay), Jonah Hill (Jonah), Martin Starr (Martin), Charlyne Yi (Jodi), Iris Apatow (Charlotte)..
Durata: 129 minute
An: 2007
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Un pic însărcinată
..Alison și Ben se întâlnesc într-un bar, se îmbată bine, fac sex și își văd de drumul lor separat, fiind convinși că povestea se va opri aici. Dar Ben primește după câteva săptămâni un telefon de la Alison care nu-i dă o întâlnire romantică ci una foarte pragmatică – îi spune că este tatăl copilului ei. Și iată că Ben are o problemă existențială – ce va face în viitorul apropiat? Va traversa pe trotuarul de vis a vis sau se va schimba și va sta alături de Alison pentru a crește copilul?

Un pic însărcinată – Knocked Up (2007) subtitrat

Server 1
Server 2