Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jul 15th, 2019

Film – Un polițist cu capsa pusă – Wasabi (2001) Jean Reno

poster Wasabi (2001)Wasabi, acțiune comedie, film francez, regia Gérard Krawczyk.
În rolurile principale: Jean Reno, Ryôko Hirosue, Michel Muller.
Hubert (interpretat de Jean Reno) este un inspector de politie care adoptă metode de investigare putin cam dure, dar are totusi o inimă de aur. După ce îl bate măr (din întâmplare!) pe fiul prefectului, comisarul său îl sfătuieste să-si ia o mică vacantă. Astfel, el profită de ocazie pentru a se preocupa mai mult de viata sa personală, pe care o neglijase în trecut. Dar primeste un telefon din Japonia si un notar îl înstiintează că Miko, femeia ce trecuse prin viata lui acum aproape 20 de ani, a decedat în conditii misterioase. Ea nu l-a uitat si l-a numit executantul său testamentar. Dar Miko i-a lăsat nu doar un testament sau un cadou, ci mai mult o problemă, o adevărată bombă..

Caseta film Wasabi
Titlul original: Wasabi
Regia: Gérard Krawczyk
Scenariul: Luc Besson
Distributia: Jean Reno (Hubert Fiorentini), Ryōko Hirosue (Yumi Yoshimido), Michel Muller (Maurice ‘Momo’), Carole Bouquet (Sofia), Ludovic Berthillot (Jean-Baptiste #1), Yan Epstein (Jean-Baptiste #2), Michel Scourneau (Van Eyck), Christian Sinniger (Squale), Jean-Marc Montalto (Olivier), Alexandre Brik (Irène), Fabio Zenoni (Josy), Véronique Balme (Betty)..
Durata: 94 minute
An: 2001
Gen: Actiune/Comedie

Filmul – Un polițist cu capsa pusă
..Michel Muller interpretează rolul lui Maurice, un anjagat al Evidentei Populatiei, care îi vine în ajutor lui Hubert deoarece „Momo” (cum este numit Maurice) visa să devină politist. În urma călătoriei celor doi în Japonia, reiese că Hubert este tatăl lui Yumi, o tânără de 18 ani, interpretată de Ryoko Hirosue. Cei trei trec printr-o serie de evenimente palpitante si interesante, ceea ce îi va apropia pe Hubert si Yumi.

Un polițist cu capsa pusă – Wasabi (2001) subtitrat

Server 1
Server 2