Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jan 9th, 2018

Film – Un scurt film despre crimă – Krotki film o zabijaniu – A Short Film About Killing (1988)

Share This

Un scurt film despre crimă

poster A Short Film About Killing (1988)Krótki film o zabijaniu, dramă, film polonez apărut în anul 1988, regia Krzysztof Kieślowski.
În rolurile principale: Mirosław Baka, Krzysztof Globisz, Jan Tesarz.

Caseta film Krótki film o zabijaniu
Titlul original: A Short Film About Killing, Krótki film o zabijaniu, Tu ne tueras point, Non uccidere, Короткий фильм об убийстве
Titlul alternativ: No matarás
Regia: Krzysztof Kieślowski
Scenariul: Krzysztof Kieślowski, Krzysztof Piesiewicz
Distributia: Mirosław Baka (Jacek Lazar), Krzysztof Globisz (Piotr Balicki – Advocate), Jan Tesarz (Waldemar Rekowski – Taxi driver), Zbigniew Zapasiewicz (Committee Chairman), Barbara Dziekan (Cashier), Aleksander Bednarz (The Executioner), Jerzy Zass (Police Commander), Zdzisław Tobiasz (Judge), Artur Barciś (Young Man), Krystyna Janda (Dorota), Olgierd Łukaszewicz (Andrzej), Peter Falchi (British Motorist), Elzbieta Helman (Beatka), Maciej Maciejewski (Prosecutor)
Durata: 84 minute
An: 1988
Gen: Crima/Drama

Filmul – Un scurt film despre crimă
In Varsovia, destinele a trei oameni care nu se cunosc intre ei se intersecteaza din cauza unui act de o brutalitate iesita din comun. Tanarul polonez in varsta de 19 ani Jacek Lazar, caruia i-a decedat sora in urma cu 5 ani, si care este fascinat de ideea de distrugere, se urca in taxiul condus de catre Waldemar Rekowski, il indruma pe sofer spre o zona izolata si il ucide in bataie aparent fara nici un motiv. La fel de adevarat este faptul ca nici victima nu pare un sfant de vreme ce isi trateaza urat clientii, claxoneaza ca sa sperie cainii si acosteaza fete de pe strada. Dupa aproximativ 2 ani de la aceasta abominabila crima, Jacek Lazar se afla in inchisoare si este judecat, riscand sa fie condamnat la moarte prin spanzurare. (Cinemagia)

Un scurt film despre crimă – Krotki film o zabijaniu (1988) subtitrat