Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, May 28th, 2017

Film – Un trecator in ploaie – Le passager de la pluie – Rider on the Rain (1970)

Un trecător în ploaie

poster Film - Un trecator in ploaie - Le passager de la pluie - Rider on the Rain (1970) Le Passager de la pluie, co-productie italo-franceza, film aparut in 1970, regia René Clément.
In rolurile principale: Charles Bronson, Jill Ireland, Marlène Jobert.

Caseta film Le passager de la pluie
Titlul original: Le passager de la pluie
Titlul alternativ: Rider on the Rain
Regia: René Clément
Scenariul: Sébastien Japrisot
Distributia: Marlène Jobert (Mélancolie “Mellie” Mau), Charles Bronson (Dobbs), Annie Cordy (Juliette), Corinne Marchand, Jill Ireland (Nicole), Jean Piat (Armand), Marcel Pérès, Gabriele Tinti (Tony), Ellen Bahl (Madeline Legauff), Jean Gaven (Toussaint), Marc Mazza, Marika Green
Durata: 115 minute
An: 1970
Gen: Crima/Drama/Thriller

FilmulUn trecator in ploaie
Intr-o zi ploioasa, tanara Melancolie “Mellie” Mau este hartuita si violata cu brutalitate de catre un atacator mascat misterios, care abia a sosit cu autobuzul pe litoralul din sudul Frantei. Dupa ce isi recapata cunostinta, Mellie il impusca mortal pe agresor si ii arunca trupul in mare, luand decizia de a trece incidentul sub tacere pentru a evita conflictele cu gelosul ei sot Tony Mau. La scurta vreme de la acest eveniment, colonelul Harry Dobbs incepe sa o urmareasca pe Mellie, acuzand-o ca l-a ucis pe violatorul in serie evadat din Germania si ca a furat geanta cu bani apartinand armatei americane pe care decedatul o purta asupra lui..

Un trecător in ploaie – Le passager de la pluie  (1970) subtitrat