Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jul 19th, 2016

Film – Une Affaire De Femmes (1988)

Une Affaire De Femmes

poster Une Affaire De Femmes (1988)Une Affaire De Femmes, drama, film francez aparut in 1988, regia Claude Chabrol.
In rolurile principale: Isabelle Huppert, François Cluzet, Nils Tavernier.

Caseta film Une Affaire De Femmes
Titlul original: Une Affaire De Femmes, Asunto de mujeres, Un affare di donne
Titlul alternativ: Story of Women
Regia: Claude Chabrol
Scenariul: Colo Tavernier, Claude Chabrol, Francis Szpiner
Distributia: Isabelle Huppert (Marie), François Cluzet (Paul), Nils Tavernier (Lucien), Marie Trintignant (Lulu/Lucie), Dominique Blanc (Jasmine), Franck de la Personne (Martinet), Lolita Chammah (Mouche #2), Aurore Gauvin (Mouche #1), Thomas Chabrol (The waiter)..
Durata: 108 minute
An: 1988
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Une Affaire De Femmes
Inspirat dintr-un caz real, filmul redă drama trăită de Marie, o femeie ce va trece prin situații și evenimente complexe. Acțiunea se desfășoară în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în Franța ocupată de germani.
Marie, își crește cu mare greutate cei doi copii într-un apartament sărăcăcios și plin de șobolani și  este nevoită să facă curățenie, să spele și să calce la alții pentru o bucată de pâine. Soțul ei, Paul  se întoarce în 1941 de pe front dar este prea slab, bolnav și neputincios pentru a găsi un loc de muncă. Într-o zi ea este de acord să-și ajute un vecin tânăr pentru a-l scăpa de un copil nedorit și face un chiuretaj prietenei acestuia. (Cinemarx)

Filmul Une Affaire De Femmes (1988) subtitrat