Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Aug 8th, 2019

Film – Uneltele terorii – Toolbox Murders (2004)

poster Toolbox Murders (2004)Toolbox Murders, horror mister, film american, regia Tobe Hooper.
În rolurile principale: Angela Bettis, Brent Roam, Marco Rodríguez.
O profesoara nu se lasa intimidata de ceea ce ar putea ascunde zidurile cladirii in care se muta impreuna cu sotul ei si incearca sa dezlege misterul unor crime in serie..

Caseta film Toolbox Murders
Titlul original: Toolbox Murders
Regia: Tobe Hooper
Scenariul: Jace Anderson, Adam Gierasch
Distributia: Angela Bettis (Nell Barrows), Brent Roam (Steven Barrows), Marco Rodríguez (Luis Saucedo), Rance Howard (Charles “Chas” Rooker), Juliet Landau (Julia Cunningham), Adam Gierasch (Ned Lundy), Greg Travis (Byron McLieb), Christopher Doyle (Coffin Baby), Adam Weisman (Austin Sterling), Christina Venuti (Jennifer)..
Durata: 95 minute
An: 2004
Gen: Horror/Mister/Thriller

Filmul – Uneltele terorii
..Un cuplu din Los Angeles, Nell (Angela Bettis) si Steven (Brent Roam) sunt doi tineri cu un buget limitat. Ea abia a inceput sa lucreze ca profesoara, iar sotul este inca student la Medicina. Eroii nostri inchiriaza un apartament in Lusman Arms, cladire care cu sase ani in urma era un punct de reper in zona, insa acum se afla intr-o stare avansata de degradare, fiind administrata de catre Byron McLieb (Greg Travis), un personaj destul de antipatic si ciudat. Si asa incepe totul… Nell si Steve sunt decisi sa transforme ruina in casa la care au visat amandoi asa ca se apuca de renovarea apartamentului din cladirea in care avusesera loc o serie de morti suspecte.

Uneltele terorii – Toolbox Murders (2004) subtitrat

Server 1
Server 2 Server 3