Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Dec 31st, 2018

Film – Uriașul Harry – Harry and the Hendersons (1987) John Lithgow, Melinda Dillon

Uriașul Harry

poster Harry and the Hendersons (1987)Harry and the Hendersons, comedie, film american, regia William Dear; un premiu Oscar.
În rolurile principale: John Lithgow, Melinda Dillon, Margaret Langrick.
Intorcandu-se de la o partida de vanatoare, membrii familiei Henderson au un mic accident pe sosea: masina se izbeste de ceva, iar spaima lor este aceea ca au ranit o persoana. Surpriza cea mare este insa sa descopere ca victima accidentului este o gorila uriasa, celebrul “bigfoot”, a carui existenta este negata de stiinta. Desi il considera mort, Hendersonii il asaza pe capota masinii si-l transporta acasa, in speranta unui eventual castig..

Caseta film Harry and the Hendersons
Titlul original: Harry and the Hendersons
Titlul alternativ: Pie Grande y los Hendersons / Harry et les Henderson / Bigfoot et les Henderson / Bigfoot e i suoi amici / Гарри и Хендерсоны
Regia: William Dear
Scenariul: William Dear, Bill Martin
Distributia: John Lithgow (George Henderson), Melinda Dillon (Nancy Henderson), Margaret Langrick (Sarah Henderson), Joshua Rudoy (Ernie Henderson), Kevin Peter Hall (Harry), David Suchet (Jacques Lafleur), Lainie Kazan (Irene Moffitt), Don Ameche (Dr. Wallace Wrightwood), M. Emmet Walsh (George Henderson Sr.)..
Durata: 110 minute
An: 1987
Gen: Comedie/Fantezie

Premiile filmului Harry and the Hendersons (1987)
Premii Oscar 1988: Cel mai bun machiaj – Rick Baker.

Filmul – Uriasul Harry
..Gigantica faptura nu tine cont de faptul ca este considerata moarta si isi revine! Ba mai mult, “Harry”, pentru ca asa este el botezat, nu este un monstru feroce, dupa cum gandea cu spaima familia Henderson, ci un urias prietenos, cu o inima cat el de mare! Cum sentimentele fata de Harry s-au schimbat simtitor in sanul familiei, Hendersonii fac eforturi pentru a-si proteja prietenul: ei trebuie sa-l ascunda atat de autoritati, cat si de un vanator care si-a facut un scop in viata din a captura un “bigfoot”.

Uriașul Harry – Harry and the Hendersons (1987) subtitrat