Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Aug 19th, 2019

Film – Urmărire în Nord – Northern Pursuit (1943) Errol Flynn, Julie Bishop

poster Northern Pursuit (1943)Northern Pursuit, război, film american, regia Raoul Walsh.
În rolurile principale: Errol Flynn, Julie Bishop, Helmut Dantine.
După ce un submarin german, debarca un grup de sabotatori nazisti, caporalul Steve Wagner din politia montana canadiana, îl gaseste pe liderul lor, colonelul Hugo von Keller, singurul supraviețuitor după o avalanșă ce matura restul grupului.
Wagner îl convinge pe colegul său, Jim, să meargă să raporteze capturarea ofiterului german și să îi permită lui von Keller să se recupereze. Von Keller descoperă că Wagner vorbește limba germană și este de origine germana, și își spun părerile despre război.
Wagner pare potențial simpatizant cu cauza germană..

Caseta film Northern Pursuit
Titlul original: Northern Pursuit
Regia: Raoul Walsh
Scenariul: Leslie T. White, Frank Gruber, Alvah Bessie, William Faulkner
Distributia: Errol Flynn (RCMP Corporal Steve Wagner), Julie Bishop (Laura McBain), Helmut Dantine (Colonel Hugo von Keller), John Ridgely (Jim Austin), Gene Lockhart (Ernst Willis), Tom Tully (Inspector Barnett), Bernard Nedell (Tom Dagor), Monte Blue (Jean), Alec Craig (Angus McBain), Rose Higgins (Rose Dagor)
Durata: 93 minute
An: 1943
Gen: Aventura/Drama/Razboi/Romantic

Filmul – Urmarire in Nord
..Cu toate acestea, Wagner este suspectat de superiori de tradare și este trimisa o patrulă pentru a-i aduce pe ambii bărbați. Wagner, aparent sub suspiciunea de a fi un simpatizant nazist, cere cu succes să fie eliberat din politie.
După ce prizonierul a fost trimis la un lagăr de război, von Keller organizeaza o evadare a lui si a altor soldați germani. Ulterior, Wagner este contactat de Ernst Willis, un agent inamic, care îl angajează ca ghid in tinutul inghetat.
Wagner și noul său angajator, pornesc spre nord cu trenul, în timp ce un politist montan, care îl urmărește pe Wagner este ucis de agent.

Urmărire în Nord – Northern Pursuit (1943)

Server 1
Server 2 Server 3