Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jun 28th, 2018

Film – Urmăritorul – Following (1998) Christopher Nolan

Urmăritorul

poster Following (1998)Following, thriller, film britanic, regia Christopher Nolan.
În rolurile principale: Jeremy Theobald, Alex Haw, Lucy Russell, John Nolan.

Caseta film Following
Titlul original: Following
Regia: Christopher Nolan
Scenariul: Christopher Nolan
Distributia: Jeremy Theobald (The Young Man / Daniel (“Danny”), Alex Haw (Cobb), Lucy Russell (The Blonde), John Nolan (The Policeman), Dick Bradsell (The Bald Guy), Gillian El-Kadi (Home Owner), Jennifer Angel (Waitress), Nicolas Carlotti (Barman), Darren Ormandy (Accountant), Guy Greenway (Heavy #1), Tassos Stevens (Heavy #2), Tristan Martin (Man at Bar), Rebecca James (Woman at Bar), Paul Mason (Home Owner’s Friend), David Bovill (Home Owner’s Husband)
Durata: 70 minute
An: 1998
Gen: Crima/Mister/Thriller

Filmul – Urmăritorul
Bill este un tip singuratic care doreste sa devina scriitor. Pentru a gasi subiecte, personaje pentru a scrie incepe sa urmareasca oameni prin Londra, doar ca isi incalca regula de a nu urmari niciodata aceeasi persoana de doua ori. Astfel, Cobb, o persoana pe care Bill a urmarit-o de mai multe ori, intra in conversatie cu el si ii dezvaluie acestuia ca el este hot de locuinte. Profitand de fascinatia lui Bill pentru Cobb, acesta din urma il ia si pe Bill cu el pentru a sparge apartamente. De aici , lumea lui Bill se schimba, mai ales ca apare si o femeie, al carei apartament a fost spart chiar de cei doi. Cobb nu este multumit de acest lucru, dar lucrurile iau o intorsatura ciudata si Bill va afla ca nimic nu este ceea ce pare.

Urmăritorul – Following (1998) subtitrat

Server 1

Server 2