Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Nov 29th, 2018

Film – Vacanța – Holyday (1938) Katharine Hepburn, Cary Grant

Vacanța

poster Holyday (1938)Holyday aka Unconventional Linda, comedie romantică, film american, regia George Cukor; O nominalizare Oscar.
În rolurile principale: Katharine Hepburn, Cary Grant, Doris Nolan.
Liber-cugetătorul Johnny Case se logodește cu fiica unui milionar. Când familia ei încearcă să-l schimbe, Johnny se întreabă dacă a luat într-adevăr decizia corectă..

Caseta film Holyday
Titlul original: Holyday
Titlul alternativ: Incantesimo / Negocios o placer / Vacances / Vivir para gozar / Праздник
Regia: George Cukor
Scenariul: Donald Ogden Stewart, Sidney Buchman
Distributia: Katharine Hepburn (Linda Seton), Cary Grant (Johnny Case), Doris Nolan (Julia Seton), Lew Ayres (Ned Seton), Henry Kolker (Edward Seton), Edward Everett Horton (Professor Nick Potter), Jean Dixon (Susan Potter), Binnie Barnes (Laura Cram), Henry Daniell (Seton Cram)
Durata: 95 minute
An: 1938
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Vacanta
Johnny Case este pe punctul de a se căsători cu Julia Seton, dar află că ea este foarte bogată. Se întalneste cu familia Juliei : sora Linda, fratele Nate și tatăl domnul Seton. Inițial domnul Seton nu este de acord cu această căsătorie din cauza faptului că Johnny, deși un băiat cult, care absolvise o facultate de prestigiu, era sărac și nu avea țeluri să se îmbogățească, fiind mulțumit cu viața pe care o duce. La insistențele celor două fiice : Julia și Linda, tatăl lor acceptă nunta numai dacă Johnny acceptă o funcție importantă și încearcă să-și schimbe condiția financiară. Totuși, Johnny este o fire liberă și discută cu prietenii lui, familia Potter, ce trebuie să facă: să-și continue visul de a călători sau să se căsătorească cu Julia.

Vacanța – Holyday (1938) subtitrat

About the Author