Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Feb 13th, 2020

Film – Vacanță în Jamaica – How Stella Got Her Groove Back (1998)

poster How Stella Got Her Groove Back (1998)How Stella Got Her Groove Back, comedie romantică, film american, regia Kevin Rodney Sullivan.
În rolurile principale: Angela Bassett, Taye Diggs, Whoopi Goldberg.
La 40 de ani, Stella pare sa aiba o viata perfecta. Are o slujba importanta si bine platita, o casa minunata pe dealurile din San Francisco si un fiu foarte istet si iubitor. Mai mult, Stella este o mama singura, dar si o sora si prietena devotata.
Numai ca ei ii lipseste ceva: placerea de a trai. De mult Stella a uitat cum sa se distreze. Acum insa, prietena ei cea mai buna, Delilah, crede ca a venit vremea sa incerce un antidot: o vacanta in insorita Jamaica in care cineva – sau ceva – sa ii schimbe radical viata..

Caseta film How Stella Got Her Groove Back
Titlul original: How Stella Got Her Groove Back
Regia: Kevin Rodney Sullivan
Scenariul: Terry McMillan, Ron Bass
Distributia: Angela Bassett (Stella Payne), Taye Diggs (Winston Shakespeare), Whoopi Goldberg (Delilah Abraham), Regina King (Vanessa), Suzzanne Douglas (Angela), Michael J. Pagan (Quincy Payne), Sicily (Chantel), Richard Lawson (Jack), Barry Shabaka Henley (Buddy), Lee Weaver (Nate), Glynn Turman (Dr. Shakespeare), Phyllis Yvonne Stickney (Mrs. Shakespeare), Denise Hunt (Ms. Thang), James Pickens, Jr. (Walter Payne), Carl Lumbly (Judge Spencer Boyle)..
Durata: 125 minute
An: 1998
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Vacanta in Jamaica
..Iar sub soarele sudului, ocaziile nu intarzie sa apara. Stella face cunostinta cu Winston, un tanar localnic de care se simte imediat atrasa. Winston este frumos, inteligent, plin de farmec si indragostit lulea de ea, asa ca nu trece mult pana cand aventura de-o vacanta se transforma in ceva foarte serios.
Exista totusi o problema, iar pentru Stella (da si pentru cei din jurul ei) aceasta este foarte importanta: Winston are numai 20 de ani!

Vacanță în Jamaica – How Stella Got Her Groove Back (1998)

Server 1
Server 2