Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Oct 18th, 2022

Film – Valuri care dispar – Aurora – Vanishing Waves (2012)

Valuri care dispar

poster Aurora (2012)Aurora aka Vanishing Waves, SF romantic, film Lituania / Franța / Belgia, regia Kristina Buožytė.
In rolurile principale: Marius Jampolskis, Jurga Jutaite, Rudolfas Jansonas.

După o lungă perioadă de pregătire, neurologii demarează un proiect de cercetare spectaculos. Un membru al echipei, Lukas, sincer și lipsit de pasiune, trebuie să fie conectat cu creierul unei persoane de testare anonime, comatoase și să se cufunde în lumile lor de gândire, dar doar să observe. Deja la a doua încercare, Lukas întâlnește imaginația extrem de reală a unei tinere care zace udă și inconștientă pe plajă.
În timp ce Luke încearcă să o aducă la viață, femeia își revine și începe să-l sărute intim..

Caseta film Aurora (2012)
Titlul original: Aurora
Regia: Kristina Buožytė
Scenariul: Kristina Buožytė, Bruno Samper
Distributia: Marius Jampolskis (Lukas), Jurga Jutaite (Aurora), Rudolfas Jansonas (Jonas), Vytautas Kaniusonis (Mantas), Martina Jablonskyte (Lina), Darius Meskauskas (Darius), Sharunas Bartas (The Man), Brice Fournier (Thomas), Philip Lenkowsky (Damien), Frédéric Andrau (Jacques), Maciej Marczewski (Alex), Nicolas Simon (Rubin), Arnoldas Eisimantas (Paulius), Gabija Jaraminaite (Doctor), Rasmante Burzaite (Nurse)..
Durata: 120 minute
An: 2012
Gen: Romantic/SF/Thriller

poster 2 Aurora (2012) Filmul – Valuri care dispar
..Urmează intimități pasionale. Lukas, surprins și iritat, își ascunde experiența față de colegii săi de cercetare și susține că a experimentat doar impresii sumbre în timpul conexiunii. El insistă pentru noi încercări. Deja la următoarea relație, între cei doi se dezvoltă o relație amoroasă îmbătătoare într-o cameră goală, plină de soare. În timp ce legăturile spirituale dintre cei doi devin din ce în ce mai puternice, Lukas se închide din ce în ce mai mult față de colegii săi, prietenii îngrijorați și, de asemenea, de partenera lui de multă vreme Lina, ceea ce distruge relația celor doi, care este deja slăbită de viața de zi cu zi și rutină..

(infidelitate, sex explicit, dragoste, nuditate, sex, voyeur)

Aurora – Vanishing Waves (2012)