Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Apr 3rd, 2022

Film – Vânătoare de oameni – Hard Target (1993) Jean-Claude Van Damme

Vânătoare de oameni

poster Hard Target (1993)Hard Target, acțiune, film american apărut în anul 1993, regia John Woo.
În rolurile principale: Jean-Claude Van Damme, Lance Henriksen, Yancy Butler.

Vânătoare de oameni “Hard Target (1993)” a fost primul film american al lui John Woo și primul film major de Hollywood regizat de un regizor chinez. Universal Pictures a avut emoții cu privire la capacitatea lui Woo de a regiza un film american și l-a trimis pe regizorul Sam Raimi pentru a participa la filmări și a-l înlocui pe Woo dacă acesta renunța. Woo a analizat mai multe scenarii de filme dar nu a fost interesat de cele cu arte marțiale. După ce s-a decis asupra scenariului lui Chuck Pfarrer pentru Vânătoare de oameni, Woo l-a dorit pe actorul Kurt Russell în rolul principal, dar Russell era prea ocupat cu alte proiecte. Woo a acceptat propunerea inițială a studiourilor Universal de a-l avea ca star pe Jean-Claude Van Damme. Woo a colaborat cu Van Damme în timpul filmărilor și a mărit numărul de scene de acțiune din film pentru că știa că i se potrivesc lui Van Damme.

Caseta film Hard Target
Titlul original: Hard Target
Regia: John Woo
Scenariul: Chuck Pfarrer
Distributia: Jean-Claude Van Damme (Chance Boudreaux), Lance Henriksen (Emil Fouchon), Arnold Vosloo (Pik Van Cleef), Yancy Butler (Natasha “Nat” Binder), Kasi Lemmons (May Mitchell), Chuck Pfarrer (Douglas Binder), Willie C. Carpenter (Elijah Roper), Wilford Brimley (Uncle Douvee), Sven-Ole Thorsen (Stephan)..
Durata: 97 minute
An: 1993
Gen: Actiune/Thriller

Filmul – Vânătoare de oameni
Chance Bordeaux (Jean Claude Van Damme) este un marinar dur care isi cauta de lucru in New Orleans, un oras unde necazurile se tin lant. Politia nu mai face fata problemelor cu care se confrunta orasul si anarhia pare sa cuprinda metropola. Intre timp, Natasha Binder (Yancy Butler) ajunge in New Orleans cu scopul de a-si gasi tatal care disparuse de ceva timp de acasa. Ea nu stie ca tatal sau care a ramas lefter a ales sa devina, pentru bani, o tinta vie intr-un joc denumit vanatoarea de oameni.

Click aici pentru toate filmele de Actiune la magazinweb.net

Vânătoare de oameni – Hard Target (1993) subtitrat