Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Dec 1st, 2018

Film – Vânătorii de fantome – Ghostbusters (1984) Dan Aykroyd, Harold Ramis, Bill Murray

Share This
Tags

Vânătorii de fantome

poster Ghostbusters (1984)Ghostbusters, comedie SF, film american, regia Ivan Reitman; 2 nominalizări Oscar, 3 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare BAFTA.
În rolurile principale: Dan Aykroyd, Harold Ramis, Bill Murray.
Filmul a avut în Statele Unite un profit de 291.632.124 dolari, fiind pe locul 32 în clasamentul filmelor cu cele mai mari încasări din box office-ul american. Este urmat de Vânătorii de fantome II din 1989 și de Vânătorii de fantome din 2016.

Caseta film Ghostbusters
Titlul original: Ghostbusters
Regia: Ivan Reitman
Scenariul: Dan Aykroyd, Harold Ramis
Distributia: Bill Murray (Peter Venkman), Dan Aykroyd (Raymond “Ray” Stantz), Sigourney Weaver (Dana Barrett), Harold Ramis (Egon Spengler), Rick Moranis (Louis Tully), Ernie Hudson (Winston Zeddemore), Annie Potts (Janine Melnitz), William Atherton (Walter Peck), David Margulies (Lenny Clotch, Mayor of City of New York), Slavitza Jovan (Gozer), Paddi Edwards (the voice of Gozer)..
Durata: 105 minute
An: 1984
Gen: Comedie/SF

Filmul – Vânătorii de fantome
Cei trei oameni de stiinta pierd finantarea guvernamentala pentru proiectul la care lucreaza si se decid sa intre in afaceri pe cont propriu.
Astfel, inarmati cu arme speciale, cei trei pornesc in cautarea si prinderea jefuitorilor de morminte, a fantomelor si a multor alte creaturi ciudate.

Vânătorii de fantome – Ghostbusters (1984) subtitrat
Server 1

Server 2