Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Feb 2nd, 2022

Film – Vânătorii de fantome – Ghostbusters: Afterlife (2021)

Vânătorii de fantome

poster Ghostbusters Afterlife (2021)Ghostbusters: Afterlife, comedie SF, film american, regia Jason Reitman.
În rolurile principale: Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Paul Rudd.

Când o mamă singură și cei doi copii ai ei ajung într-un oraș mic, ei încep să descopere legătura lor cu Ghostbusters originali și moștenirea secretă pe care bunicul lor a lăsat-o în urmă..

Caseta film Ghostbusters: Afterlife (2021)
Titlul original: Ghostbusters: Afterlife
Regia: Jason Reitman
Scenariul: Gil Kenan, Jason Reitman
Distributia: Carrie Coon (Callie Spengler), Finn Wolfhard (Trevor Spengler), Mckenna Grace (Phoebe Spengler), Paul Rudd (Gary Grooberson), Logan Kim (Podcast), Celeste O’Connor (Lucky Domingo), Bill Murray (Peter Venkman), Dan Aykroyd (Raymond “Ray” Stantz), Ernie Hudson (Winston Zeddemore), Annie Potts (Janine Melnitz), Sigourney Weaver (Dana Barrett)..
Durata: 124 minute
An: 2021
Gen: Aventura/Comedie/SF

Filmul – Vanatorii de fantome
În 2021, Egon Spengler surprinde o entitate în mina ocultistului Ivo Shandor din Summerville, Oklahoma, și atrage o creatură separată la ferma sa. Egon activează o configurație elaborată în terenul său, dar puterea eșuează și ascunde capcana fantomă din casa lui înainte de a fi atacat de creatură și de a suferi un atac de cord fatal. Fiica lui înstrăinată, care se luptă financiar, Callie, moștenește ferma și se mută acolo împreună cu copiii ei Trevor și Phoebe, după ce a fost evacuată din apartamentul lor din Chicago. Trevor se îndrăgostește de carhop Lucky Domingo, iar Phoebe, științifică, se înscrie la un curs de vară de științe predat de seismologul Gary Grooberson.

Click aici pentru toate filmele de Aventura la magazinweb.net

Ghostbusters: Afterlife (2021)