Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Apr 14th, 2018

Film – Vânătorii de scalpuri – The Scalphunters (1968) [HD]

Vânătorii de scalpuri

poster The Scalphunters (1968)The Scalphunters, comedie western, film american, regia Sydney Pollack; O nominalizare Globul de Aur.
În rolurile principale: Burt Lancaster, Ossie Davis, Telly Savalas.

Caseta film The Scalphunters
Titlul original: The Scalphunters
Regia: Sydney Pollack
Scenariul: William W. Norton, Ed Friend
Distributia: Burt Lancaster (Joe Bass), Shelley Winters (Kate), Telly Savalas (Jim Howie), Ossie Davis (Joseph Lee), Dabney Coleman (Jed), Paul Picerni (Frank), Dan Vadis (Yuma), Nick Cravat (Yancy), Armando Silvestre (Two Crows)
Durata: 102 minute
An: 1968
Gen: Comedie/Western

Filmul – Vânătorii de scalpuri
Joe Bass calarea linistit, manand magarul care ii ducea blanurile pe care le stransese cu mare truda toata iarna! Dar dupa ce trecu un rau se intalni cu indianul Doua-Ciori, care i le schimba fortat cu un sclav negru! Joe Bass nu renunta la ce este de drept al lui si le ia urma indienilor, urmarindu-i indeaproape ! In momentul in care este foarte aproape de a pune mana in sfarsit pe blanuri, indienii sunt atacati de vanatorii de scalpuri si blanurile ajung in posesia lor. Acum Joe Bass incepe un razboi in recuperarea blanurilor sale cu niste persoane fara scrupule. (Cinemarx)

Vânătorii de scalpuri – The Scalphunters (1968) subtitrat