Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Oct 19th, 2021

Film – Vara în februarie – Summer in February (2013)

poster Summer in February (2013)Summer in February, dramă romantică, film Marea Britanie, regia Christopher Menaul.
În rolurile principale: Dominic Cooper, Emily Browning, Dan Stevens.

Caseta film Summer in February
Titlul original: Summer in February
Regia: Christopher Menaul
Scenariul: Jonathan Smith
Distributia: Dominic Cooper (AJ Munnings), Dan Stevens (Gilbert Evans), Emily Browning (Florence Carter-Wood), Hattie Morahan (Laura Knight), Shaun Dingwall (Harold Knight), Mia Austen (Dolly), Max Deacon (Joey Carter-Wood), Nichol(Farrell (Mr Carter-Wood)..
Durata: 100 minute
An: 2013
Gen: Biografic/Drama/Romantic

Filmul – Vara în februarie
Summer in February este o ecranizare a unei povești adevărate de dragoste, libertate și scandal care se concentrează asupra unui grup de artiști boemi ai secolului al XX-lea numit Grupul Lamorna.
În Cornwall în 1913, artiștii boemi Alfred Munnings (cunoscut sub numele de AJ), Laura Knight și Harold Knight formează Grupul Lamorna. Carismatic și nespălat AJ este prieten apropiat de timidul agent terestru Gilbert Evans, un ofițer al armatei care a fost anterior în Războiul Burilor și socializează cu diferiții artiști Lamorna.
Într-o noapte târziu, o tânără frumoasă ajunge la pub-ul local și se prezintă ca Florence Carter-Wood. A venit în Cornwall pentru a studia pictura cu artiștii Lamorna și pentru a se alătura fratelui ei, Joey, în timp ce scăpa și de mâna de fier a tatălui ei. Gilbert este captivat de ea imediat.

Summer in February (2013)