Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jul 28th, 2018

Film – Vasul fantomă – Ghost Ship (2002) Julianna Margulies, Gabriel Byrne, Ron Eldard

Share This
Tags

Vasul fantoma

poster Ghost Ship (2002)Ghost Ship, film horror, coproductie SUA-Canada-Australia, regia Steve Beck. In ciuda titlului, filmul Ghost Ship – 2002 nu este un remake dupa filmul cu acelasi titlu produs in 1952 (Ghost Ship – 1952).
In rolurile principale: Julianna Margulies, Gabriel Byrne.

Caseta film Vasul fantoma
Titlul original: Ghost Ship
Regia: Steve Beck
Scenariul: Mark Hanlon, John Pogue
Distributia: Gabriel Byrne (capitanul Sean Murphy), Julianna Margulies (Maureen Epps), Ron Eldard (Dodge), Desmond Harrington (Jack Ferriman), Isaiah Washington (Greer), Alex Dimitriades (Santos), Karl Urban (Munder), Emily Browning (Katie Harwood), Francesca Rettondini (Francesca)
Durata: 91 minute
An: 2002

Filmul – Vasul fantoma
Inceputul:
Mai 1962, zeci de pasageri bogaţi se distrează dansând în sala de bal a luxosului vas de linie italian Antonia Graza, în timp ce o frumoasă cântăreaţă italiancă intoneaza melodia “Senza Fine“.
La distanţă de sala petrecăreţilor, o mână apasă levierul care desfăsoară o coardă subţire de pe un tambur. Deodată, tamburul se blochează, iar firul subţire, zbârnâie întins, şficuind şi tăindu-i în două, ca o lamă, pe dansatori..
Din pricina staturii mici, este cruţată doar micuţa Katie care dansa lângă capitan. Muzica, dansul, frumoasa melodie si dansatorii, totul se oprise brusc. Katie se uita la Capitan si vede cazand spre ea o felie decupata din capul acestuia, la nivelul gurii.
Filmul se opreste la acest moment al incursiunii in trecut si continua cu prezentul..

Continuarea:
Echipajul unui vas de salvare isi sarbatoreste intr-un bar ultimul succes cand, pilotul canadian Jack Ferriman, se apropie de ei si le spune ca a remarcat in stramtoarea Bering, un vas plutind in deriva. Faptul ca vasul pluteste in ape internationale, face posibil ca oricine il va aduce in port sa se declare proprietarul său. Echipajul de salvatori se imbarca repede la bordul vasului oceanic de salvare Arctic Warrior. Dupa o cautare, se stabileste contactul cu epava vasului de lux italian, Antonia Graza, care fusese dat disparut in mai 1962..

Vasul fantomă – Ghost Ship (2002) subtitrat

Server 1 Server 2