Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jan 15th, 2020

Film – Vecina – The Neighbor (2007)

poster The Neighbor (2007)The Neighbor, comedie romantică, film american, regia Eddie O’Flaherty.
În rolurile principale: Matthew Modine, Michèle Laroque, Katie Walder.
Jeff, om de afaceri si artist, priveste neajutorat la intorsatura pe care o ia viata lui, in momentul in care afla ca fosta lui sotie se recasatoreste cu prietenul lui cel mai bun. In acelasi timp, vecina lui de dedesubt, Christine, o dezvoltatoare imobiliara de succesc, pune ochii pe apartamentul lui, vrand cu orice pret sa-l achizitioneze. Astfel, intre cei doi vecini se naste un razboi comic cu meciuri de tipete, certuri si multe usi trantite..

Caseta film The Neighbor
Titlul original: The Neighbor
Regia: Eddie O’Flaherty
Scenariul: J.P. Davis, Eddie O’Flaherty
Distributia: Matthew Modine (Jeff), Michèle Laroque (Christine), Katie Walder (Nancy), Richard Kind (Wilder), Danielle Bisutti (Floria Riamondi), Ed Quinn (Jonathan), Ann Cusack (Jenny), Robert Della Cerra (Mark), Patrick Breen (Clint)..
Durata: 98 minute
An: 2007
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Vecina
..Dar soarta are un plan pentru cei doi. Invitat la nunta fostei sotii si dorind sa dea senzatia ca si-a refacut viata, Jeff accepta sa evacueze apartamentul… cu o conditie: Christine trebuie sa il insoteasca la nunta in calitate de iubita. Bucuroasa sa scape de el, Christine accepta. Insa, dupa un dans si un sarut romantic, Christine se razgandeste in privinta renovarilor, iar Matthew realizeaza ca vecina lui ar putea fi persoana alaturi de care isi poate reface viata.

Vecina – The Neighbor (2007)

Server 1
Server 2