Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Mar 10th, 2019

Film – Vecina – The Neighbor (2018) William Fichtner, Jessica McNamee

poster The Neighbor (2018)The Neighbor aka Last Days of Summer, thriller romantic, film american, regia Aaron Harvey.
În rolurile principale: William Fichtner, Jessica McNamee, Jean Louisa Kelly.
Scott și Jenna formează un cuplu tânăr și hotărăsc să se mute într-un cartier bun, într-o casă cu piscină. Scott este dealer auto și se mândrește cu noul său Corvette, în timp ce Jenna este casnică și încearcă să se hotărască ce să facă cu viitorul ei, urmând cursuri de yoga. Vecinii lor sunt Mike și Lisa, un cuplu de vârsta a doua, el fiind autor de manuale tehnice, iar Lisa fiind profesoară la școala din localitate. Căsnicia lor stagnează, iar Mike trece prin criza vârstei mijlocii, la momentul în care Jenna se mută în casa de alături. Mike și Jenna încep să se apropie, uniți de pasiunea pentru grădinărit, și Jenna îi destăinuie îngrijorările sale față de un soț abuziv, cu excese de furie necontrolată..

Caseta film The Neighbor
Titlul original: The Neighbor
Regia: Aaron Harvey
Scenariul: Richard Byard, Aaron Harvey
Distributia: William Fichtner (Mike), Jessica McNamee (Jenna), Jean Louisa Kelly (Lisa), Michael Rosenbaum (Scott), Colin Woodell (Alex), Erich Anderson (Brian), Robert Artz (Bar Patron)
Durata: 105 minute
An: 2018
Gen: Romantic/Thriller

Filmul – Vecina
..Relația dintre ei ajunge la un alt nivel, când Jenna îl sărută pasional pe Mike, și-l face pe acesta să-și puna întrebări. De acum, va încerca să intervină între Scott și Jenna, când au loc certuri între ei, iar ultima dintre certuri are în cele din urmă consecințe tragice pentru toate personajele implicate.

Vecina – The Neighbor (2018) subtitrat

Server 1
Server 2