Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Aug 14th, 2018

Film – Vecinii – The ‘Burbs (1989) Tom Hanks, Bruce Dern

Vecinii

poster The 'Burbs (1989)The ‘Burbs, comedie thriller, film american, regia Joe Dante.
În rolurile principale: Tom Hanks, Bruce Dern, Carrie Fisher.
Viata cotidiana a unor familii americane este tulburata de sosirea in cartier a unei familii noi. Aceasta se muta chiar langa Ray (Tom Hanks) si Carol Peterson (Carrie Fisher) carora nu le ia mult timp pana sa observe ca noii vecini sunt foarte ciudati. Ray tocmai si-a luat o minivacanta in care si-a propus sa stea toata ziua in pijamale, sa citeasca ziarul si sa se odihneasca. Numai ca planurile ii vor fi date peste cap chiar de catre noii veniti. Pe acestia nu i-a vazut nimeni la fata, iar casa in care s-au mutat arata in ultimul hal de mizerie si haos..

Caseta film The ‘Burbs
Titlul original: The ‘Burbs
Regia: Joe Dante
Scenariul: Dana Olsen
Distributia: Tom Hanks (Ray Peterson), Bruce Dern (Lt. Mark Rumsfield), Carrie Fisher (Carol Peterson), Rick Ducommun (Art Weingartner), Corey Feldman (Ricky Butler), Wendy Schaal (Bonnie Rumsfield), Henry Gibson (Dr. Werner Klopek), Brother Theodore (Uncle Reuben Klopek), Courtney Gains (Hans Klopek), Gale Gordon (Walter Seznick), Dick Miller (Vic – Garbageman), Robert Picardo (Joe – Garbageman)..
Durata: 101 minute
An: 1989
Gen: Comedie/Thriller

Filmul – Vecinii
..Dar asta nu ar fi nimic; pe timpul noptii, din casa razbat niste zgomote extrem de bizare. Singurul lucru care se stie despre acesti ciudati este faptul ca se numesc Klopeks. Lucrurile iau o intorsatura si mai bizara in momentul in care dispare Walter, un batranel foarte respectat din comunitate. Bineinteles ca din acel moment, suspiciunile tuturor sunt indreptate catre noii sositi. Acestia vor fi spionati si o vacanta lui Ray se va transforma intr-un adevarat cosmar.

Vecinii – The ‘Burbs (1989) subtitrat