Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Apr 10th, 2019

Film – Veri îndepărtați – Kissin’ Cousins (1964) Elvis Presley

poster Kissin' Cousins (1964)Kissin’ Cousins, comedie muzicală, film american, regia Gene Nelson.
În rolurile principale: Elvis Presley, Arthur O’Connell, Glenda Farrell.
Armata americana este interesata sa isi dezvolte o baza pe Smokey Mountain, undeva in salbaticie. Numai ca locuitorii de aici au si ei renumele de a fi salbatici, caposi, neprimitori si degraba a pune mana pe pusca pentru a alunga orice intrus in teritoriul lor. Misiunea de a-i convinge sa le cedeze spatiul necesar ii revine capitanului Salbo, secondat de locotenentul Josh Morgan (Elvis), ales pentru aceasta actiune pentru ca este originar din zona, cu amenintarea ca daca nu o vor duce la indeplinire vor fi relocati..

Caseta film Kissin’ Cousins
Titlul original: Kissin’ Cousins
Regia: Gene Nelson
Scenariul: Gerald Drayson Adams, Gene Nelson
Distributia: Elvis Presley (Josh Morgan / Jodie Tatum), Arthur O’Connell (Pappy Tatum), Glenda Farrell (Ma Tatum), Jack Albertson (Captain Robert Salbo), Pamela Austin (Selena Tatum), Cynthia Pepper (Midge), Yvonne Craig (Azalea Tatum), Donald Woods (General Alvin Donford), Tommy Farrell (Master Sgt. William George Bailey), Beverly Powers (Trudy – a Kittyhawk), Hortense Petra (Dixie – a newspaper reporter), Robert Stone (General’s Aide)
Durata: 96 minute
An: 1964
Gen: Comedie/Muzical/Romantic

Filmul – Veri îndepărtați
..Surpriza este ca satenii de pe Smokey Mountain au numai fete, pentru ca din oarece motiv in ultimii 20 de ani nu s-au mai nascut baieti in zona. Si toate una mai frumoasa decat cealalta, doritoare de barbati, desi cam nemanierate. Suficient de multe cat sa ajunga fiecarui soldat din detasamentul condus de Salbo si Morgan. Un singur baiat este pierdut printre atatea fete frumoase, Jodie (tot Elvis), care se dovedeste a fi ceva var indepartat cu locotenentul Morgan.

Veri îndepărtați – Kissin’ Cousins (1964) subtitrat