Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Apr 22nd, 2023

Film – Veronika se hotărăște să moară – Veronika Decides to Die (2009)

Veronika se hotărăște să moară

poster Veronika Decides to Die (2009)Veronika Decides to Die, dramă psihologică, film american, regia Emily Young.
În rolurile principale: Sarah Michelle Gellar, Jonathan Tucker, Erika Christensen.
Ecranizarea după cartea omonimă a unuia dintre scriitorii de succes din prezent, Paulo Coelho, “Veronika se hotărăște să moară” este un film emoționant despre o tânără care, deși pare că le are pe toate, decide că viața ei în această lume trebuie să se sfârșească..

Caseta film Veronika Decides to Die
Titlul original: Veronika Decides to Die
Regia: Emily Young
Scenariul: Roberta Hanley, Larry Gross
Distributia: Sarah Michelle Gellar (Veronika Deklava), Jonathan Tucker (Edward), Erika Christensen (Claire), Melissa Leo (Mari), David Thewlis (Dr. Blake), Adrian Martinez (Male Nurse #1), Virl Andrick (Boss)..
Durata: 103 minute
An: 2009
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Veronika se hotaraste sa moara
..Incapabilă de a se limita la regulile impuse de societatea în care trăiește, ea consideră că viața sa nu mai are niciun rost. După o primă tentativă de suicid, aceasta ajunge într-un spital de boli mintale. Aici, Veronika (Sarah Michelle Gellar – “Buffy The Vampire Slayer”) se împacă în cele din urmă cu lumea din jurul său, dar mai ales cu propria conștiință, dându-și seama abia acum ce presupune să îți trăiești viața din plin.

Veronika se hotărăște să moară – Veronika Decides to Die (2009)