Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jun 29th, 2020

Film – Viața de noapte – Light Sleeper (1992) Willem Dafoe, Susan Sarandon

Share This

poster Light Sleeper (1992)Light Sleeper, dramă, film american, regia Paul Schrader.
În rolurile principale: Willem Dafoe, Susan Sarandon, Dana Delany.
John LeTour (William Dafoe) este un traficant de droguri ce are o clientela selecta si, de aceea, el este serios in afacerile sale si fidel clientilor sai.
La cei 40 de ani ai sai, John sufera de insomnie dar se pare ca trece prin viata ca un somnanbul si, in momentul cand sefa lui Ann (Susan Sarandon) vrea sa se retraga din afaceri, John trebuie sa-si gaseasca un nou drum in viata..

Caseta film Light Sleeper
Titlul original: Light Sleeper
Regia: Paul Schrader
Scenariul: Paul Schrader
Distributia: Willem Dafoe (John LeTour), Susan Sarandon (Ann), Dana Delany (Marianne Jost), David Clennon (Robert), Mary Beth Hurt (Teresa), Victor Garber (Tis Brüg), Jane Adams (Randi Jost), Sam Rockwell (Jealous), David Spade (Theological Cokehead)
Durata: 103 minute
An: 1992
Gen: Crima/Drama

Filmul – Viata de noapte
..Dar desprinderea de stilul de viata pe care l-a dus atat timp este foarte grea, mai ales cand se intalneste cu o fosta prietena (Dana Delany). Aceasta incearca sa se lase de droguri, dar din intamplare este implicata intr-o crima misterioasa.

Viața de noapte – Light Sleeper (1992)