Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jan 25th, 2020

Film – Viață dublă – The Salton Sea (2002) Val Kilmer

poster The Salton Sea (2002)The Salton Sea, neo-noir, crimă thriller, film american, regia D. J. Caruso.
În rolurile principale: Val Kilmer, Vincent D’Onofrio, Adam Goldberg.

Prizonier in iadul consumatorilor de amfetamine, Danny Parker (Val Kilmer) si prietenii sai trag perdelele ca sa nu vada in ce moment al zilei se afla. Dar in timp ce partenerii sai se cufunda in transa, Danny e bantuit de viata sa anterioara in care era Tom Van Allen, un trompetist care si-a pierdut sotia (Chandra West) intr-un schimb de focuri. In incercarea sa de a da de urma ucigasului, Tom a devenit un informator de politie, tatuandu-se pentru o mai buna deghizare..

Caseta film The Salton Sea
Titlul original: The Salton Sea
Regia: D. J. Caruso
Scenariul: Tony Gayton
Distributia: Val Kilmer (Danny Parker / Tom Van Allen), Vincent D’Onofrio (Holland Dale “Pooh-Bear” Monty), Adam Goldberg (Kujo), Luis Guzmán (Quincy), Doug Hutchison (Gus Morgan), Anthony LaPaglia (Al Garcetti), Glenn Plummer (Bobby), Peter Sarsgaard (Jimmy the Finn), Deborah Kara Unger (Colette Vaughn), Chandra West (Liz Van Allen), B.D. Wong (Bubba), R. Lee Ermey (Verne Plummer), Shalom Harlow (Nancy)..
Durata: 103 minute
An: 2002
Gen: Crima/Drama/Mister/Thriller

Filmul – Viata dubla
..Atunci cand descopera ca un lord mexican al drogurilor a tocmit un ucigas platit sa-l omoare pe Tom, Danny decide sa regleze conturile trecutului, implicandu-l, din nefericire si pe Ursuletul Pooh (Vincent D’Onofrio), un sadic paranoic care a prizat atata cocaina incat nasul a trebuit sa-i fie amputat si inlocuit cu o proteza.

Viață dublă – The Salton Sea (2002)

Server 1
Server 2