Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Feb 24th, 2020

Film – Viața e plăcută – Life Is Sweet (1990)

poster Life Is Sweet (1990)Life Is Sweet, tragicomedie, film Marea Britanie, regia Mike Leigh.
În rolurile principale: Alison Steadman, Jim Broadbent, Claire Skinner, Jane Horrocks, Timothy Spall.
Povestea unei familii obisnuite londoneze, o istorie simpla care vorbeste despre fericire, suferinta, sperante, manie, preietenie si despre legaturi de familie. Un film fermecator in care speranta este aceea care moare ultima.

Pelicula este o cronica care dezvaluie subtil suferinta si furia care se afla in spatele rutinei din fiecare zi. Wendy (Alison Steadman) si Andy (Jim Broadbent) locuiesc undeva in Nordul Londrei impreuna cu fiicele lor gemene, Nicola (Jane Horrocks) si Natalie (Claire Skinner), doua tinere in varsta de douazeci si ceva de ani.

Caseta film Life Is Sweet
Titlul original: Life Is Sweet
Regia: Mike Leigh
Scenariul: Mike Leigh
Distributia: Alison Steadman (Wendy), Jim Broadbent (Andy), Claire Skinner (Natalie), Jane Horrocks (Nicola), Stephen Rea (Patsy), Timothy Spall (Aubrey), David Thewlis (Nicola’s Lover), Moya Brady (Paula), David Neilson (Steve), Harriet Thorpe (Customer), Paul Trussell (Chef)..
Durata: 103 minute
An: 1990
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Viața e plăcută
..Natalie este ajutor de instalator si este genul de femeie care priveste mereu partea plina a paharului. Nicola o tanara care sufera de bulimie si nu are un job. Pe masura ce viata de zi cu zi isi urmeaza cursul, o umbra intunecata incepe sa se contureze in imaginea acestei familii obisnuite. Lucrurile se complica mai ales pentru Nicola care, in ciuda infatisarii sale filiforme, este convinsa ca este grasa si urata. in plus, Natalie o tachineaza mereu.

Viața e plăcută – Life Is Sweet (1990)