Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Mar 9th, 2023

Film – Viață furată – A Stolen Life (1946) Bette Davis, Glenn Ford

Share This
Tags

Viață furată

poster A Stolen Life (1946)A Stolen Life, dramă, film american, regia Curtis Bernhardt și Jack Gage.
În rolurile principale: Bette Davis, Glenn Ford, Dane Clark.
Kate și sora ei geamănă, Patricia, își petrec câteva zile pe o insulă, alături de vărul lor, Freddie Lindley. Încă din prima zi, Kate îl cunoaște pe Bill Emerson, revizorul farului de la Dragonhead, și din dorința de a petrece cât mai mult timp alături de el, îi solicită paznicului farului să-i pozeze pentru un portret. Însă la rândul ei, și Patricia devine interesată de Bill, iar bărbatul o preferă pe aceasta surorii sale, Kate, ajungând în scurt timp soția lui..

Caseta film A Stolen Life
Titlul original: A Stolen Life
Titlul alternativ: Una vida robada / Une vie volée / La voleuse / L’anima e il volto / Украденная жизнь
Regia: Curtis Bernhardt, Jack Gage
Scenariul: Karel Josef Benes
Distributia: Bette Davis (Kate and Patricia Bosworth), Glenn Ford (Bill Emerson), Dane Clark (Karnock), Walter Brennan (Eben Folger), Charles Ruggles (Freddie Linley), Bruce Bennett (Jack R. Talbot), Peggy Knudsen (Diedre), Esther Dale (Mrs. Johnson), Clara Blandick (Martha), Joan Winfield (Lucy)
Durata: 109 minute
An: 1946
Gen: Drama

Filmul – Viață furată
..Copleșită de acest eșec sentimental, Kate încearcă să-și găsească o ocupație și începe să ia lecții de pictură, în timp ce Bill întreprinde o călătorie de afaceri în Chile. Rămasă singură, Patricia se reîntoarce, alături de sora ei, pe insula unde cele două l-au cunoscut pe Bill. Într-una din zile, cele două femei se aventurează cu barca pe mare pe o vreme potrivnică, ceea ce are ca urmare naufragiul bărcii și dispariția uneia dintre surori.

Viață furată – A Stolen Life (1946) subtitrat