Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jan 15th, 2019

Film – Viața secretă a lui Walter Mitty – The Secret Life of Walter Mitty (2013) Ben Stiller, Kristen Wiig

poster The Secret Life of Walter Mitty (2013)The Secret Life of Walter Mitty, aventură, comedie-dramă, film american, regia Ben Stiller.
În rolurile principale: Ben Stiller, Kristen Wiig, Jon Daly.
Nimeni nu cunoaște cu adevărat puterea viselor interioare, din capul nostru, . . . până ce acestea ne inspiră realitatea. Le fel se întâmplă în reecranizarea contemporană, realizată de Ben Stiller, a uneia dintre cele mai influente povești fantastice din toate timpurile – povestea naturii irezistibile a visului: VIAȚA SECRETĂ A LUI WALTER MITTY de James Thurber. Stiller a luat povestea de două pagini și jumătate, din anul 1939, și a deschis-o într-o comedie a secolului 21 despre un bărbat care descoperă că viața sa reală este pe cale să fie bulversată de imaginea sa nebunească..

Caseta film The Secret Life of Walter Mitty
Titlul original: The Secret Life of Walter Mitty
Regia: Ben Stiller
Scenariul: Steve Conrad
Distributia: Ben Stiller (Walter Mitty), Kristen Wiig (Cheryl Melhoff), Shirley MacLaine (Edna Mitty), Adam Scott (Ted Hendricks), Kathryn Hahn (Odessa Mitty), Patton Oswalt (Todd Maher), Adrian Martinez (Hernando), Ólafur Darri Ólafsson (a Greenlandic helicopter pilot), Sean Penn (Sean O’Connell, a photojournalist), Jon Daly (Tim Naughton, one of Walter’s co-workers)..
Durata: 114 minute
An: 2013
Gen: Aventura/Comedie/Drama/Fantezie/Romantic

Filmul – Viața secretă a lui Walter Mitty
..Acest Walter Mitty (Stiller) este un visător modern, un editor al unei reviste de fotografie care ia o vacanță mentală de la viața sa fără sare și piper dispărând într-o lume fantastică dominată de eroism, romantism plin de pasiune și învingerea constantă a pericolului. Dar când Mitty și colega pe care o adoră în secret (Kristen Wiig) sunt pe punctul de a-și pierde locurile de muncă, Walter trebuie să facă ceva inimaginabil: să ia măsuri reale – începând o aventură mai mare decât toate visele sale.

Viața secretă a lui Walter Mitty – The Secret Life of Walter Mitty (2013) subtitrat

Server 1
Server 2