Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Apr 3rd, 2019

Film – Vieţile secrete ale Pippei Lee – The Private Lives of Pippa Lee (2009)

poster The Private Lives of Pippa Lee (2009)The Private Lives of Pippa Lee, comedie-dramă romantic, film american, regia Rebecca Miller.
În rolurile principale: Robin Wright, Alan Arkin, Mike Binder.
Mândră mamă a doi copii realizați, soție devotată a unui publicist cu 30 de ani mai bătrân decât ea, adorată prietenă și vecină, Pippa Lee încă strălucește de voioșie și feminitate la cei 50 de ani ai săi. Dar lucrurile tind să se schimbe atunci când soțul ei, Herb îi propune să părăsească împreună orașul New York și să se stabilească într-o comunitate de pensionari din Marigold Village..

Caseta film The Private Lives of Pippa Lee
Titlul original: The Private Lives of Pippa Lee
Regia: Rebecca Miller
Scenariul: Rebecca Miller
Distributia: Robin Wright (Pippa Lee), Blake Lively (Young Pippa), Alan Arkin (Herb Lee), Keanu Reeves (Chris Nadeau), Maria Bello (Suky Sarkissian), Zoe Kazan (Grace Lee), Winona Ryder (Sandra Dulles), Mike Binder (Sam Shapiro), Monica Bellucci (Gigi Lee), Ryan McDonald (Ben Lee)..
Durata: 98 minute
An: 2009
Gen: Comedie/Drama/Romantic

poster 2 The Private Lives of Pippa Lee (2009)Filmul – Vieţile secrete ale Pippei Lee
..Trecerea bruscă de la un stil de viață la altul, dar și aventura dintre soțul ei și o femeie mult mai tânără decât ea, o aduc în pragul unei crize nervoase. Adevărul este că grațioasa femeie a zilelor noastre a cunoscut și partea mai puțin plăcută a lucrurilor. A găsit în sfârșit dragostea și stabilitatea formându-și o familie. Și acum, acea lume sigură, este amenințată. Puternică totuși, Pippa nu se da bătută și începe să-și exploreze senzualitatea multă vreme uitată, dezvoltând o legătură stranie cu Chris, băiatul vecinilor ei.

Vieţile secrete ale Pippei Lee – The Private Lives of Pippa Lee (2009)
subtitrat

Server 1
Server 2