Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Aug 31st, 2019

Film – Vinerea perfecta – Perfect Friday (1970) Ursula Andress, Stanley Baker

poster Perfect Friday (1970)Perfect Friday, comedie crimă, film Marea Britanie, regia Peter Hall.
În rolurile principale: Ursula Andress, Stanley Baker, David Warner.
Domnul Graham, un director adjunct care lucrează la o banca din West End din Londra, este nemulțumit de viața sa plictisitoare. El o întâlnește pe Lady Britt Dorset, o aristocrată cheltuitoare.
Ei elaborează un plan, împreună cu soțul ei, Lordul Nicholas Dorset, pentru a fura 300.000 de lire sterline de la bancă. Planul lor urmeaza să fie pus in practica în ziua în care direcorul bancii joacă golf..

Caseta film Perfect Friday
Titlul original: Perfect Friday
Regia: Peter Hall
Scenariul: Scott Forbes, Anthony Greville-Bell
Distributia: Stanley Baker (Mr. Graham), Ursula Andress (Lady Britt Dorset), David Warner (Lord Nicholas “Nick” Dorset), Patience Collier (Nanny), T. P. McKenna (Smith), David Waller (Williams), Joan Benham (Miss Welsh), Julian Orchard (Thompson), Trisha Mortimer (Janet), Anne Tirard (Miss Marsh), Johnny Briggs (Taxi Driver), Fred Griffiths (Taxi Driver), Sidney Jennings (Taxi Driver)..
Durata: 94 minute
An: 1970
Gen: Comedie/Crima

Filmul – Vinerea perfecta
..Este vorba ca lordul Dorset, sa se prezinte ca inspector bancar, care sa înlocuiasca banii contrafăcuți cu bani reali si pe care sa ii plaseaze în caseta de depozit a lui Britt. Schema eșuează aproape atunci când ajunge un inspector real, dar apare o a doua oportunitate, dar Lady Dorset dispare cu fondurile.

Vinerea perfecta – Perfect Friday (1970)

Server 1
Server 2 Server 3