Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Dec 19th, 2017

Film – Violează-mă – Baise-moi – Rape Me – Fuck Me (2000)

Violează-mă

poster Baise-moi (2000)Baise-moi, crimă thriller, film francez apărut în anul 2000, regia Virginie Despentes și Coralie Trinh Thi.
În rolurile principale: Karen Lancaume, Raffaëla Anderson.

Baise-moi
În anul 2000, Comitetul de cenzură din Malaezia a interzis filmul definitiv din cauza “violenței foarte puternice și a conținutului sexual”. Mai târziu, în același an, filmul a fost interzis în Singapore datorită “reprezentărilor violenței sexuale care pot provoca controverse”.
În Australia, filmul a fost permis să fie prezentat la cinematografe cu un rating R18 + (numai pentru adulți). Apoi, în 2002, filmul a fost scos din cinematografe și televiziune, după care a fost interzis. Cu toate acestea, versiunea R18 + editată a fost difuzată pe 23 august 2013 pe canalul World Movies al postului australian de televiziune SBS, ca parte a World Movies “Films That Shocked The World” season.

Caseta film Baise-moi
Titlul original: Baise-moi
Titlul alternativ: Rape Me, Fuck Me, Fóllame, Viólame, Baise-moi – Scopami, Трахни меня
Regia: Virginie Despentes, Coralie Trinh Thi
Scenariul: Virginie Despentes, Coralie Trinh Thi
Distributia: Karen Lancaume (Nadine), Raffaëla Anderson (Manu), Céline Beugnot (blonde girl in billiard), Adama Niane (man in billiard), Marc Barrow (hotel clerk), Delphine McCarty (roommate), Patrick Eudeline (Francis), Ian Scott (rapist #1), Philippe Houillez (rapist #2), Steven Jhonsson (rapist #3), Titof (“cute guy”), Ouassini Embarek (Radouane), Sebastian Barrio (guy in swinging club), Jean-Louis Costes (guy in swinging club)
Durata: 77 minute
An: 2000
Gen: Crima/Erotic/Thriller

Filmul – Violează-mă
Două fete își iau lumea în cap. Nimic deosebit până aici, numai că pentru Nadine și Manu, ura și niște pistoale le vor duce unde nici măcar nu bănuiau la început. Nimeni și nimic nu le mai poate sta în cale. Călătoria lor are miros de sex și sânge. Peste tot pe unde trec, lasă în urmă cadavre pentru a nu uita de unde vin și unde nu se vor mai putea întoarce niciodată. Fac tot ce pot ca să fie sigure că așa va fi. E o chestiune de voință. Și de destin.

Violează-mă – Baise-moi – Rape Me – Fuck Me (2000) subtitrat