Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Mar 7th, 2020

Film – Virus distrugător – Hackers (1995) Jonny Lee Miller, Angelina Jolie

Virus distrugător

poster Hackers (1995)Hackers, comedie crimă, film american, regia Iain Softley.
În rolurile principale: Jonny Lee Miller, Angelina Jolie, Jesse Bradford.
Thriller futurist care o prezintă pe fenomenala Angelina Jolie în splendoarea ei timpurie, acest film a fost unul dintre cele mai vizionate în anul 1995. Dade Murphy (Jonny Lee Miller) este un puști a cărui fascinație pentru computere degenerează în manie în momentul în care ajunge să spargă bazele de date ale mai multor bănci de pe Wall Street. Mai mult, talentul nociv al lui Dade, supranumit Zero Cool, este pe cale să provoace un adevărat crah financiar..

Caseta film Hackers
Titlul original: Hackers
Regia: Iain Softley
Scenariul: Rafael Moreu
Distributia: Jonny Lee Miller (Dade), Angelina Jolie (Kate), Jesse Bradford (Joey), Matthew Lillard (Cereal), Laurence Mason (Nikon), Renoly Santiago (Phreak), Fisher Stevens (The Plague), Alberta Watson (Lauren Murphy), Darren Lee (Razor), Peter Y. Kim (Blade)..
Durata: 107 minute
An: 1995
Gen: Comedie/Crima/Drama/Thriller

Filmul – Virus distrugator
..Serviciul Secret se autosesizează și îl arestează, dar fiind minor nu poate fi condamnat. Așa că, drept pedeapsă, i se va interzice să se atingă de vreun computer până va împlini 18 ani.
Chiar în ziua în care împlinește această vârstă, Dade nu pierde timpul și se întâlnește cu un grup de hackeri, toți prieteni la cataramă cu el. Dintre aceștia nu lipsesc dura și atrăgătoarea Kate, expertă în realitatea virtuală, interpretată de Angelina Jolie într-unul dintre primele sale roluri, Nikon, cel renumit pentru memoria sa fotografică și specialistul în interceptări telefonice Phantom Phreak, un practicant fervent al celor mai morbide glume în cyberspațiu, supranumit Cereal Killer, și încă un hacker precoce.

Virus distrugător – Hackers (1995)