Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jan 16th, 2023

Film – Vis de maimuță – Ciao maschio (1978) Gerard Depardieu, Marcello Mastroianni

Vis de maimuță

poster Ciao maschio (1978)Ciao maschio (Rêve de singe / Bye Bye Monkey), comedie dramă, film Italia / Franța, regia Marco Ferreri.
In rolurile principale: Gérard Depardieu, Marcello Mastroianni, James Coco.

Caseta film Ciao maschio (1978)
Titlul original: Ciao maschio
Regia: Marco Ferreri
Scenariul: Marco Ferreri, Gérard Brach, Rafael Azcona
Distributia: Gérard Depardieu (Gerard Lafayette), Marcello Mastroianni (Luigi Nocello), James Coco (Andreas Flaxman), Geraldine Fitzgerald (Mrs. Toland), Abigail Clayton (Angelica), Stefania Casini (Feminist Actress), Mimsy Farmer (Feminist Actress), Avon Long (Miko), Francesca De Sapio, Enrico Blasi..
Durata: 114 minute
An: 1978
Gen: Comedie/Drama/Fantezie/Romantic

poster2 Ciao maschio (1978) Filmul – Vis de maimuta
Imigranții Luigi și Lafayette lucrează pentru Andreas Flaxman la muzeul său de ceară din Lower Manhattan. Luigi, un romantic astmatic de vârstă mijlocie, lucrează ca artist/sculptor, în timp ce Lafayette funcționează ca un om de treabă pentru Flaxman, care este obsedat de Roma Antică, o preocupare pe care o reflectă majoritatea exponatelor sale. Lafayette locuiește într-un subsol infestat de șobolani la câteva blocuri distanță și poartă un fluier pentru a speria rozătoarele, care par a fi endemice în zonă..

(manhattan new york city, referire la richard nixon, suprarealism, feminism, nuditate, nuditate feminină)

Ciao maschio (1978)