Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Mar 20th, 2023

Film – Vis implinit – Muriel’s Wedding (1994) Toni Collette, Rachel Griffiths

poster Muriel's Wedding (1994)Muriel’s Wedding, comedie-dramă, film australian, regia P. J. Hogan; O nominalizare Globul de Aur.
În rolurile principale: Toni Collette, Rachel Griffiths, Bill Hunter.
O tanara dintr-un orasel australian unde niciodata nu se intampla nimic are tendinta de a-si dezvolta o usoara forma de autism. Deprimata si profund nemultumita de viata ei anosta, Muriel se refugiaza in lumea viselor sau isi construieste cu ajutorul imaginatiei debordante castele de nisip. Una dintre inchipuirile sale favorite este imaginea in care apare in rochie de mireasa. Reveria i se pare insa imposibil de transpus in realitate, pentru ca Muriel are o parere foarte proasta despre aspectul sau fizic..

Caseta film Muriel’s Wedding
Titlul original: Muriel’s Wedding
Regia: P. J. Hogan
Scenariul: P. J. Hogan
Distributia: Toni Collette (Muriel Heslop), Bill Hunter (Bill Heslop), Rachel Griffiths (Rhonda Epinstall), Sophie Lee (Tania Degano), Jeanie Drynan (Betty Heslop), Gennie Nevinson (Deidre Chambers), Daniel Lapaine (David Van Arkle), Matt Day (Brice Nobes), Roz Hammond (Cheryl), Belinda Jarrett (Janine), Pippa Grandison (Nicole), Daniel Wyllie (Perry Heslop)..
Durata: 101 minute
An: 1994
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Vis implinit
..Viata lui Muriel se schimba radical cand ea se imprieteneste cu Rhonda, o fata libertina si nonconformista care o incurajeaza sa aiba mai multa incredere in ea. Impreuna ele se vor duce la Sydney unde o serie de experiente dintre cele mai diverse si intense o vor maturiza pe Muriel. Astfel, ea isi castiga respectul de sine si o droaie de prieteni.

Vis implinit – Muriel’s Wedding (1994)