Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Mar 1st, 2020

Film – Vis și realitate – Waking Life (2001)

poster Waking Life (2001)Waking Life, desene animate pentru adulți, film american, regia Richard Linklater.
În rolurile principale: Ethan Hawke, Trevor Jack Brooks, Lorelei Linklater.
In timp ce calatorim prin lume, in gandurile noastre se amesteca sublimul cu banalul: cine suntem? Ce e viata? De ce un burrito trebuie sa fie desfacut inainte de a-l pune in cuptorul cu microunde? Waking Life al scenaristului si regizorului Richard Linklater, incearca sa raspunda tuturor acestor intrebari si multor altora. Chiar si numai acest lucru ar fi fost remarcabil..

Caseta film Waking Life
Titlul original: Waking Life
Regia: Richard Linklater
Scenariul: Richard Linklater
Distributia: Trevor Jack Brooks (Young Boy Playing Paper Game), Lorelei Linklater (Young Girl Playing Paper Game), Wiley Wiggins (Main Character), Glover Gill (Accordion Player), Lara Hicks (Violin Player), Ames Asbell (Viola Player), Ethan Hawke (Jesse)..
Durata: 101 minute
An: 2001
Gen: Animatie/Drama/Fantezie

Filmul – Vis și realitate
..Insa ce ridica filmul la un statut maret, e felul in care a fost facut – printr-un proces unic de animatie digitala care creaza o aproape perfecta sinergie intre tehnica si tema. Waking Life, ca si drumul lui Billy, e o calatorie in timpul careia ceea ce descoperi de-a lungul drumului e mai important decat destinatia. De fiecare data cand Wiggins crede ca se trezeste din unul dintre visele sale, e, de fapt, o iluzie; de fapt, intra intr-altul, dandu-si seama de asta atunci cand se ridica brusc la cer sau e lovit de o masina. Wiggins e un observator ideal si scenariul inteligent si debordand de inventivitate ii da o gramada de prilejuri sa observe: fanteziile revansade ale unui prizonier, o controversa despre liberul arbitru, o discutie de bar ce degenereaza intr-un schimb de focuri.

Vis și realitate – Waking Life (2001)