Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Oct 20th, 2019

Film – Vise americane – American Dreamz (2006) Hugh Grant, Mandy Moore, Dennis Quaid

poster American Dreamz (2006)American Dreamz, comedie, film american, regia Paul Weitz.
În rolurile principale: Hugh Grant, Dennis Quaid, Mandy Moore.
“In America toata lumea spune ca face parte din clasa de mijloc, pentru ca tuturor le place sa aiba pe cineva la care sa se uite in jos.”

Ca natiune, America pare sa nu se sature de show-ul descoperitor de talente American Dreamz, un program saptaminal, cu o audienta incredibil de mare, care a cuprins o tara intreaga in febra “cine a intrat si cine a iesit”. Creierul acestei productii este Martin Tweed (Hugh Grant), gazda emisiunii, cel care este intr-o continua cautare de noi talente pe care sa le faca celebritati instantaneu..

Caseta film American Dreamz
Titlul original: American Dreamz
Regia: Paul Weitz
Scenariul: Paul Weitz
Distributia: Hugh Grant (Martin “Tweedy” Tweed), Dennis Quaid (President Joseph Staton), Marcia Gay Harden (First Lady), Willem Dafoe (Chief of Staff), Mandy Moore (Sally Kendoo), Chris Klein (William Williams), Jennifer Coolidge (Martha Kendoo), Sam Golzari (Omer Obeidi), Seth Meyers (Chet Krogl), Judy Greer (Deborah Accordo), John Cho (Frank Ittles), Tony Yalda (Iqbal Riza)..
Durata: 107 minute
An: 2006
Gen: Comedie/Muzica

Filmul – Vise americane
..Satul de aceiasi invitati plictisitori sezon dupa sezon, Tweed decide ca anul acesta sa recruteze o serie de aspiranti ciudati la titlul de celebritate, printre care Sally (Mandy Moore), o magnolie de otel, care are un prieten veteran de razboi devotat, (Chris Klein) si o mama/manager obsedata de faima, Martha (Jennifer Coolidge); Omer (Sam Golzari), un recent imigrant, un incompetent terorist in devenire, un iubitor al spectacolelor de pe Broadway; si Sholem (Adam Busch), un rapper ortodox. Si ca si cum nu ar fi de ajuns, Tweed il convinge pe Presedintele Statelor Unite (Dennis Quaid) sa faca parte ca invitat special din juriul finalei acestui sezon al concursului.. asigurand astfel un show exploziv pe care nimeni nu-l va putea uita vreodata.

Vise americane – American Dreamz (2006)

Server 1

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.