Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jul 14th, 2017

Film – Vorbește cu ea – Hable con ella (2002)

Vorbește cu ea

poster Hable con ella (2002)Hable con ella, comedie dramă, film spaniol apărut în anul 2002, regia Pedro Almodóvar; Un premiu şi o nominalizare Oscar, un premiu Globul de Aur, 3 premii şi o nominalizare Academia Europeana de Film.
În rolurile principale: Javier Cámara, Darío Grandinetti, Leonor Watling, Geraldine Chaplin.

Caseta film Hable con ella
Titlul original: Hable con ella
Titlul alternativ: Talk to Her, Parle avec elle, Parla con lei
Regia: Pedro Almodóvar
Scenariul: Pedro Almodóvar
Distributia: Javier Cámara (Benigno Martín), Darío Grandinetti (Marco Zuluaga), Leonor Watling (Alicia Roncero), Rosario Flores (Lydia González), Mariola Fuentes (Rosa), Geraldine Chaplin (Katerina Bilova), Pina Bausch (herself dancing in Café Müller), Malou Airaudo (‘Café Müller’ dancer), Caetano Veloso (himself singing “Cucurrucucú paloma” at a party), Roberto Álvarez (Doctor), Elena Anaya (Ángela), Lola Dueñas (Matilde)..
Durata: 112 minute
An: 2002
Gen: Comedie/Drama/Mister/Romantic

Premiile filmului Hable con ella (2002)
Premii Oscar 2003: Cel mai bun scenariu original – Pedro Almodóvar.
Premii Globul de Aur 2003: Globul de Aur pentru cel mai bun film strain.

Filmul – Vorbește cu ea
Din întâmplare, doi spectatori nimeresc pe locuri alãturate. Cei doi nu se cunosc. Este vorba despre Benigno, un tânãr infirmier, si Marco, scriitor aflat in jurul vârstei de patruzeci de ani. Pe scena încãrcata de scaune si mese din lemn, doua femei, cu ochii inchisi si bratele întinse, danseazã pe muzica din „Regina zânelor”, a lui Henry Purcell. Piesa este atât de plina de semnificatii încât Marco începe sa planga. Prin întuneric, Benigno vede sclipind lacrimile tovarasului sau de ocazie. Ar vrea sa-i impartaseasca emotia pe care si lui i-a provocat-o spectacolul, dar nu indrazneste. Câteva luni mai târziu, cei doi barbati se întâlnesc din nou, de data aceasta la „El Bosque”, clinica particulara la care lucreazã Benigno.
Prietena lui Marco, Lydia, toreador de profesie, a fost împunsă de coarnele unui taur și acum se află în comă. (Cinemagia)

Vorbește cu ea – Hable con ella (2002) subtitrat