Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Mar 19th, 2019

Film – Vrăjitoarea cea bună – The Good Witch (2008) Catherine Bell, Chris Potter

poster Vrăjitoarea cea bună - The Good Witch (2008)The Good Witch, dramă, film canadian, regia Craig Pryce.
În rolurile principale: Catherine Bell, Chris Potter, Catherine Disher.
În oraşul Middleton, exista o clădire veche pe care locuitorii o considerau bântuită de fosta propietară deoarece seara se vedeau lumini prin camere. Inspectorul şef al poliţiei împreună cu soţia primarului, care a reclamat cazul, merg la Casa Cenuşie, cum era denumită clădirea. Aici sunt întâmpinaţi de o frumoasă femeie misterioasă, Cassie, care le spune că este singura moştenitoare a fostei propietare şi intenţionează să se stabilească în oraş şi să deschidă un magazin ceea ce se şi întâmplă..

Caseta film The Good Witch
Titlul original: The Good Witch
Regia: Craig Pryce
Scenariul: Rod Spence
Distributia: Catherine Bell (Cassandra Nightingale), Chris Potter (Jake Russell), Catherine Disher (Martha Tinsdale), Peter MacNeill (George O’Hanrahan), Allan Royal (Walter Cobb), Matthew Knight (Brandon Russell), Paula Boudreau (Nancy Perkins), Hannah Endicott-Douglas (Lori Russell), Jesse Bostick (Kyle), Noah Cappe (Derek), Murray Oliver (Bill), Alexander De Jordy (Dillon), Paul Miller (Tom), Nathan McLeod (Michael), Aaron Berg (Rusty)
Durata: 89 minute
An: 2008
Gen: Drama/Fantezie

Filmul – Vrăjitoarea cea bună
..Magazinul era plin de elixiruri şi ierburi binefăcătoare din întreaga lume. Soţia primarului bănuieşte că aici se practică magia neagră şi începe o campanie prin care să-i determine pe locuitori să ceară închiderea magazinului. Pe de altă parte îi pune pe fiii ei să vandalizeze magazinul. Cassie îi ajută pe copiii poliţistului să scape de un câine rău, pe fetiţa acestuia să scape de coşmaruri şi pe o doamnă din oraş care îşi dorea un copil, să rămână gravidă. Investigând toate aceste întâmplări misterioase, poliţistul se ataşează de Cassie şi o convinge să rămână în oraş deşi aceasta vroia să plece pentru a nu mai avea de înfruntat ostilitatea locuitorilor incitaţi de soţia primarului.

Vrăjitoarea cea bună – The Good Witch (2008) subtitrat