Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Aug 2nd, 2020

Film – Vrăjitoarea – La sorciere (1956) Marina Vlady, Maurice Ronet

Share This
Tags

poster La sorciere (1956)La sorciere (The Blonde Witch), dramă, film Franța / Suedia, regia André Michel.
În rolurile principale: Marina Vlady, Maurice Ronet, Nicole Courcel.

În Suedia, inginerul francez Laurent Brulard se confruntă cu dificultăți în muncă și cu o lume de superstiții a locuitorilor unei regiuni izolate. Cu toate acestea, găsește sprijinul proprietăresei de pământ Kristina, cu care lucrează și care este îndrăgostită de el. Într-o zi se pierde în pădure și este în pericol să se scufunde în nisipurile mișcătoare, dar este salvat de o bătrână care îl duce în cocioaba ei. Acolo o întâlnește pe Ina, nepoata bătrânei..

Caseta film La Sorcière
Titlul original: La Sorcière
Regia: André Michel
Scenariul: Paul Andréota, Jacques Companéez, Christiane Imbert, Aleksandr Kuprin
Distributia: Marina Vlady (Ina), Maurice Ronet (Laurent Brulard), Nicole Courcel (Kristina Lundgren), Michel Etcheverry (Camoin), Ulla Lagnell (doamna Hermansson, soția pastorului), Ulf Palme (Matti), Rune Lindstrom (pastorul Hermansson), Eric Hellström (Erik Lundgren), Erik Hell (Pullinen), Naïma Wifstrand (Maila, bunica Inei), Astrid Bodin (o enoriașă), Svea Holm (o enoriașă), Monica Lindberg (o enoriașă)
Durata: 97 minute
An: 1956
Gen: Drama

Filmul – Vrajitoarea
..Cade sub vraja tinerei sălbatice și începe să se ocupe de educația ei, ceea ce o face geloasă pe Kristina. Când Laurent vrea să o prezinte pe Ina celor din sat, oamenii pioși reacționează cu ură față de ea. În fața bisericii, femeile satului încearcă să o linșeze pe Ina dar Kristina călărește în mulțime și alungă femeile cu cravașa. Datorită intervenției Kristinei, Ina se poate desprinde de femeile agresive, dar este lovită de o piatră aruncată de cineva din mulțime. Rănită de moarte, Ina se retrage în pădure.

Vrăjitoarea – La sorciere (1956)