Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Oct 29th, 2019

Film – Vrei să te însori cu mine? – The Proposal (2009) Sandra Bullock, Ryan Reynolds

The Proposal (2009)The Proposal, comedie romantică, film american, regia Anne Fletcher; O nominalizare Globul de Aur.
În rolurile principale: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen.
Când Margaret, un important editor de carte din New York riscă să fie repatriată în Canada sa natală, obișnuită să gândească rapid declară că este de fapt logodită cu asistentul ei, Andrew, care nu bănuiește nimic și pe care îl chinuie de mai mulți ani..

Caseta film The Proposal
Titlul original: The Proposal
Regia: Anne Fletcher
Scenariul: Peter Chiarelli
Distributia: Sandra Bullock (Margaret Tate), Ryan Reynolds (Andrew Paxton), Mary Steenburgen (Grace Paxton), Craig T. Nelson (Joe Paxton), Betty White (Grandma Annie), Denis O’Hare (Mr. Gilbertson), Oscar Nunez (Ramone), Malin Åkerman (Gertrude), Michael Nouri (publisher Bergen), Aasif Mandvi (Bob Spaulding), Michael Mosley (Chuck)..
Durata: 108 minute
An: 2009
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Vrei să te însori cu mine?
..El este de acord să îi facă jocul, dar impune câteva condiții proprii. Surprinzătorul cuplu se îndreaptă către Alaska, pentru a cunoaște capricioasa familie a lui Andrew, iar tânăra femeie care la oraș deținea întotdeauna controlul se trezește prinsă într-un șir de situații comice tipice, ca de “pește pe uscat”. Pregătind o nuntă neașteptată și urmăriți de un ofițer al Biroului de Imigrare, Margaret și Andrew acceptă fără prea multă tragere de inimă să respecte acest plan, în ciuda consecințelor sale.

Vrei să te însori cu mine? – The Proposal (2009)

Server 1
Server 2 Server 3

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.