Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Apr 2nd, 2019

Film – Wall Street: Banii sunt făcuți să circule – Wall Street: Money Never Sleeps (2010) Shia LaBeouf, Michael Douglas

Share This
Tags

poster Wall Street Money Never Sleeps (2010)Wall Street: Money Never Sleeps aka Wall Street 2 aka Wall Street 2: Money Never Sleeps, dramă, film american, regia Oliver Stone; O nominalizare Globul de Aur.
În rolurile principale: Shia LaBeouf, Michael Douglas, Carey Mulligan.

“Wall Street: Banii sunt făcuți să circule” este o poveste despre bani făcuți cu orice preț și oameni care ar face orice ca să poată pătrunde în cel mai exclusivist club de bogăție și putere. În același timp, spune povestea încercărilor unui bărbat disperat de a se apropia din nou de fiica sa – o legătură amenințată și de eforturile la fel de mari de a fi reprimit în lumea pe care a lăsat-o în urmă..

Caseta film Wall Street: Money Never Sleeps
Titlul original: Wall Street: Money Never Sleeps
Regia: Oliver Stone
Scenariul: Allan Loeb, Stephen Schiff
Distributia: Michael Douglas (Gordon Gekko), Shia LaBeouf (Jacob “Jake” Moore), Josh Brolin (Bretton James), Carey Mulligan (Winnie Gekko), Susan Sarandon (Sylvia Moore), Eli Wallach (Julius Steinhardt), Frank Langella (Louis Zabel), Austin Pendleton (Dr. Masters), Sylvia Miles (Realtor), Vanessa Ferlito (Audrey), John Buffalo Mailer (Robby)..
Durata: 133 minute
An: 2010
Gen: Drama

Filmul – Wall Street: Banii sunt făcuți să circule
..În 2001, Gordon Gekko (Michael Douglas), după anii de închisoare pentru fraudă bursieră, spălare de bani și înșelăciune, iese pe porțile Instituției Corecționale Federale un om schimbat. Nemaifiind regele de pe Wall Street, Gekko e neras, cu părul ciufulit. Nimeni nu e acolo ca să-l întâmpine, nici măcar fiica lui Winnie, de care e înstrăinat, niciunul din colegii lui de pe Wall Street, care n-au stat degeaba în lipsa lui, acumulând averi din ce în ce mai mari. După opt ani de închisoare, Gekko este acum singur și un proscris..

Wall Street: Banii sunt făcuți să circule – Wall Street: Money Never Sleeps (2010) subtitrat

Server 1
Server 2