Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Oct 8th, 2019

Film – Warcraft. Începutul – Warcraft (2016)

poster Warcraft (2016)Warcraft aka Warcraft: The Beginning, acțiune, film american, regia Duncan Jones.
În rolurile principale: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster.
Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanța unei confruntări milenare. Oamenii se unesc în Alianța condusă de Anduin Lothar (Travis Fimmel), un erou de război care a sacrificat totul în luptă. Cu regele Llane Wrynn și regina Taria de partea sa, Anduin trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru ca omenirea să câștige războiul..

Caseta film Warcraft
Titlul original: Warcraft
Regia: Duncan Jones
Scenariul: Charles Leavitt, Duncan Jones
Distributia: Travis Fimmel (Anduin Lothar), Paula Patton (Garona), Ben Foster (Medivh), Dominic Cooper (Llane Wrynn), Toby Kebbell (Durotan / Antonidas), Ben Schnetzer (Khadgar), Robert Kazinsky (Orgrim)..
Durata: 123 minute
An: 2016
Gen: Actiune/Aventura/Fantezie

Filmul – Warcraft. Începutul
..De cealaltă parte a baricadei se află Orgrim, liderul Hoardei de orci, și el dispus să sacrifice totul pentru a-și salva poporul și familia de la dispariție. Orgrim se va dovedi un redutabil inamic în războiul ce va schimba o dată pentru totdeauna Azeroth.

Warcraft. Începutul – Warcraft (2016)

Server 1 Server 2 Server 3