Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Sep 13th, 2018

Film – Wimbledon (2004) Kirsten Dunst, Paul Bettany, Jon Favreau

Wimbledon

poster Wimbledon (2004)Wimbledon, comedie romantică, film britanic, regia Richard Loncraine.
În rolurile principale: Kirsten Dunst, Paul Bettany, Jon Favreau.
Englezul Peter Colt (Paul Bettany) nu poate spune ca a avut cariera de succes pe care si-a dorit-o in tenis. A fost odata clasat pe locul 11 in lume dupa care a alunecat in clasament pana pe locul 119.
Si increderea sa in succesul pe care l-ar mai putea avea pe teren a scazul.
Acum in ajunul retragerii sale din tenisul profesionist s-a decis sa mai participe inca o data la turneul de la Wimbledon..

Caseta film Wimbledon
Titlul original: Wimbledon
Regia: Richard Loncraine
Scenariul: Adam Brooks, Jennifer Flackett, Mark Levin
Distributia: Paul Bettany (Peter Colt), Kirsten Dunst (Lizzie Bradbury), Sam Neill (Dennis Bradbury), James McAvoy (Carl Colt), Bernard Hill (Edward Colt), Eleanor Bron (Augusta Colt), Celia Imrie (Mrs Kenwood), Nikolaj Coster-Waldau (Dieter Prohl), Austin Nichols (Jake Hammond), Kirsten Taylor Montjoy Hunter (Elizabeth Hammond), Jon Favreau (Ron Roth), Jonathan Timmins (the Ballboy)..
Durata: 98 minute
An: 2004
Gen: Comedie/Romantic/Sport

Filmul – Wimbledon
..Infruntand in acest turneu unul din cei mai buni jucatori ai momentului, Peter este aproape de o retragere voluntara, o slujba la un club unde o sumedenie de femei bogate vor veni sa ia lectii intre o operatie estetica si o bautura de dupa aamiaza.
Americanca Lizzie Bradburry (Kirsten Dunst) este o stea in afirmare si una din fetele rele ale din tenisul international. Ea este la prima participare la Wimbledon.

Wimbledon (2004) subtitrat

About the Author