Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Sep 13th, 2018
Uncategorized | By magazinweb

Film – Wimbledon (2004) Kirsten Dunst, Paul Bettany, Jon Favreau

Share This
Tags

Wimbledon

poster Wimbledon (2004)Wimbledon, comedie romantică, film britanic, regia Richard Loncraine.
În rolurile principale: Kirsten Dunst, Paul Bettany, Jon Favreau.
Englezul Peter Colt (Paul Bettany) nu poate spune ca a avut cariera de succes pe care si-a dorit-o in tenis. A fost odata clasat pe locul 11 in lume dupa care a alunecat in clasament pana pe locul 119.
Si increderea sa in succesul pe care l-ar mai putea avea pe teren a scazul.
Acum in ajunul retragerii sale din tenisul profesionist s-a decis sa mai participe inca o data la turneul de la Wimbledon..

Caseta film Wimbledon
Titlul original: Wimbledon
Regia: Richard Loncraine
Scenariul: Adam Brooks, Jennifer Flackett, Mark Levin
Distributia: Paul Bettany (Peter Colt), Kirsten Dunst (Lizzie Bradbury), Sam Neill (Dennis Bradbury), James McAvoy (Carl Colt), Bernard Hill (Edward Colt), Eleanor Bron (Augusta Colt), Celia Imrie (Mrs Kenwood), Nikolaj Coster-Waldau (Dieter Prohl), Austin Nichols (Jake Hammond), Kirsten Taylor Montjoy Hunter (Elizabeth Hammond), Jon Favreau (Ron Roth), Jonathan Timmins (the Ballboy)..
Durata: 98 minute
An: 2004
Gen: Comedie/Romantic/Sport

Filmul – Wimbledon
..Infruntand in acest turneu unul din cei mai buni jucatori ai momentului, Peter este aproape de o retragere voluntara, o slujba la un club unde o sumedenie de femei bogate vor veni sa ia lectii intre o operatie estetica si o bautura de dupa aamiaza.
Americanca Lizzie Bradburry (Kirsten Dunst) este o stea in afirmare si una din fetele rele ale din tenisul international. Ea este la prima participare la Wimbledon.

Wimbledon (2004) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.