Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Oct 19th, 2019

Film – Winnetou: Printre vulturi – Unter Geiern (1965) Pierre Brice, Gotz George, Elke Sommer

poster Unter Geiern (1965)Unter Geiern (Among Vultures), western, Germania de Vest / Franța, regia Alfred Vohrer.
În rolurile principale: Pierre Brice, Götz George, Elke Sommer.
Familia Baumann trăiește mulțumită și fericită la o ferma retrasă. Ei sunt o familie de vânători de urși. Într-o zi tatăl, Martin Baumann Sr., fiul său Martin Baumann Jr. și încă un prieten, merg să vâneze un urs care se adăpostea într-un bârlog aflat în imediata apropiere a fermei și care tocmai le ucisese a cincea oaie în ultima săptămână. Nu apucă să savureze prea mult timp actul vânătorii pentru că zăresc deasupra fermei lor un nor negru de fum gros. În același timp aud zgomotul unor copite de cai și la mică distanță observă un grup de călăreți albi care fugăreau și ucideau niște călăreți indieni din tribul Shoshones..

Caseta film Unter Geiern
Titlul original: Unter Geiern
Regia: Alfred Vohrer
Scenariul: Karl May
Distributia: Stewart Granger (Old Surehand), Pierre Brice (Winnetou), Elke Sommer (Annie Dillman), Götz George (Martin Baumann Jr.), Walter Barnes (Martin Baumann Sr.), Sieghardt Rupp (Preston), Miha Baloh (Reverend Weler), Renato Baldini (Judge Leader), Terence Hill (Baker), Gojko Mitić (Wokadeh), Milan Srdoč (Old Wabble)
Durata: 101 minute
An: 1965
Gen: Aventura/Western

Filmul – Winnetou: Printre vulturi
..Odată întorși la fermă, bărbații familiei Baumann, sunt zdruncinați de faptul că-și găsesc ferma în flăcări, ba mai mult de atât, doamna Baumann împreună cu fiica cea mică a familiei sunt găsite moarte în flăcări. În primă fază, Baumann-ii rămași în viață cred că ucigașii familiei lor sunt indienii Shoshones pentru că așa au insinuat și lăsat să se ințeleagă adevărații ucigași. Numai că, intră în acțiunea de dejucare a planurilor acestora Winnetou, căpetenia apașă, cunoscut fiind ca un iubitor al păcii și dreptății, împreună cu experimentatul și mai vechiul său prieten, un alt legist înrăit, Old Surehand.

Winnetou: Printre vulturi – Unter Geiern (1965)