Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Aug 19th, 2018

Film – Woman Walks Ahead (2017) Jessica Chastain, Michael Greyeyes

Woman Walks Ahead

poster Woman Walks Ahead (2017)Woman Walks Ahead, dramă biografică, fil american, regia Susanna White.
În rolurile principale: Jessica Chastain, Michael Greyeyes, Chaske Spencer.
Bazat pe evenimente adevărate, Woman Walks Ahead urmărește povestea lui Catherine Weldon, o artistă văduvă din New York care, în anii 1880, a călătorit singură în Dakota de Nord pentru a picta portretul șefului de trib, Sitting Bull. Sosirea sa la Standing Rock este salutată cu ostilitate deschisă de către un ofițer al armatei americane, care a plasat trupe în jurul rezervației Lakota pentru a compromite pretențiile indienilor americani asupra pământului..

Caseta film Woman Walks Ahead
Titlul original: Woman Walks Ahead
Regia: Susanna White
Scenariul: Steven Knight
Distributia: (Jessica Chastain (Caroline Weldon, Sitting Bull’s confidante and adviser), Michael Greyeyes (Sitting Bull), Sam Rockwell (Colonel Silas Grove), Ciarán Hinds (James McLaughlin, a commanding officer), Michael Nouri (Karl Valentine), Chaske Spencer (Chaska, a local lawman), Bill Camp (General Cook)
Durata: 101 minute
An: 2017
Gen: Biografic/Drama/Istoric/Western

Filmul – Woman Walks Ahead
..În timp ce Catherine și Sitting Bull se apropie, iar prietenia lor și viața lui sunt amenințate de forțe guvernamentale imperioase, Catherine trebuie să se confrunte cu violența care stă la baza poziției ei. Ea devine implicată în lupta popoarelor din Lakota cu privire la drepturile pe care le au asupra pământului lor. Catherine Weldon a redactat scrisori guvernului federal în numele Sitting Bull și a trăit alături de comunitate împreună cu fiul ei timp de mai mulți ani.

Woman Walks Ahead (2017) subtitrat