Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Feb 17th, 2021

Film – Băieți uimitori – Wonder Boys (2000) Michael Douglas

Wonder Boys

poster Wonder Boys (2000) Wonder Boys, comedie drama, film aparut in anul 2000, regia Curtis Hanson; Un premiu şi 2 nominalizări Oscar, un premiu şi 3 nominalizări Globul de Aur.
In rolurile principale: Michael Douglas, Tobey Maguire, Frances McDormand.
Filmul Wonder Boys (2000) se bazeaza pe romanul Wonder Boys, scris de Michael Chabon.

Caseta film Wonder Boys
Titlul original: Wonder Boys
Regia: Curtis Hanson
Scenariul: Steve Kloves
Distributia: Michael Douglas (Profesorul Grady Tripp), Tobey Maguire (James Leer), Frances McDormand (Sara Gaskell), Katie Holmes (Hannah Green), Rip Torn (Quentin “Q” Morewood), Robert Downey Jr. (Terry Crabtree), Richard Thomas (Walter Gaskell)..
Durata: 111 minute
An: 2000
Gen: Comedie/Drama

Premiile filmului Wonder Boys (2000)
Premii Oscar 2001: Cel mai bun cantec original – Bob Dylan.
Premii Globul de Aur 2001: Globul de Aur pentru cel mai bun cantec original – Bob Dylan.

Filmul – Wonder Boys
Grady este un profesor de engleza in varsta de 50 de ani care nu a mai publicat nimic de ani de zile – de cand a scris “Marele Roman American” premiat in urma cu 7 ani. Romanul neterminat la care lucreaza acum creste si se transforma odata cu timpul – Grady nu are probleme sa scrie romanul, ci sa-l finalizeze, ingrozit de teama ca nu va fi la fel de bun ca marea sa capodopera si ca-l va detrona de pe pozitia de personalitate culturala.

Filmul Wonder Boys (2000) subtitrat