Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Sep 21st, 2019

Film – Yesterday (2019) / subtitrat

poster Yesterday (2019)Yesterday, comedie romantică, film Marea Britanie, regia Danny Boyle.
În rolurile principale: Himesh Patel, Lily James, Sophia Di Martino.
O comedie rock-n-roll despre muzică, visuri, prietenie și lungul drum care duce spre iubirea vieții tale.
Jack Malik (Himesh Patel, din serialul BBC Eastenders) este un cantautor dintr-un orășel estival englezesc, a cărui faimă modestă se evaporă rapid, în ciuda sprijinului devotatei sale prietene din copilărie, Ellie (Lily James, din Mamma Mia! Here We Go Again). Dar, după ce e lovit de un autobuz în timpul unei bizare pene de curent care întunecă tot globul, Jack se trezește într-o lume în care Beatleșii nu au existat niciodată, și atunci îi vine o idee care îi va complica foarte rău viața..

Caseta film Yesterday
Titlul original: Yesterday
Regia: Danny Boyle
Scenariul: Richard Curtis
Distributia: Himesh Patel (Jack Malik), Karma Sood (young Jack Malik), Lily James (Ellie Appleton), Jaimie Kollmer (young Ellie Appleton), Joel Fry (Rocky), Kate McKinnon (Debra Hammer), Ed Sheeran (himself), Lamorne Morris (Head of Marketing), Sophia Di Martino (Carol), Ellise Chappell (Lucy), Harry Michell (Nick), Camille Chen (Wendy), Alexander Arnold (Gavin)..
Durata: 116 minute
An: 2019
Gen: Comedie/Fantezie/Muzica/Muzical/Romantic

Filmul – Yesterday
Jack începe să cânte piesele celei mai mari trupe din istorie într-o lume care nu a auzit niciodată de ea, și, cu un pic de ajutor de la agenta sa americană, Debra (Kate McKinnon, laureată Emmy), faima lui explodează. Dar, pe măsură ce el devine un megastar adulat de tot mai mulți oameni, riscă să o piardă pe Ellie, singura care a crezut dintotdeauna în el. Pentru că ușa dintre vechea lui viață și cea din prezent începe să se închidă, Jack se vede nevoit să se întoarcă acolo unde a simțit înainte că era locului lui, și să facă dovada că în viață nu ai nevoie de altceva în afară de iubire.

Yesterday (2019)

Server 1
Server 2 Server 3