Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Oct 10th, 2019

Film – Zama (2017) subtitrat

Share This
Tags

poster Zama (2017)Zama, dramă istorică, film Argentina, regia Lucrecia Martel.
În rolurile principale: Daniel Giménez Cacho, Lola Dueñas, Matheus Nachtergaele.
Spre finalul secolului al XVIII-lea, in Asuncion, Don Diego de Zama, un ofițer al coroanei spaniole născut în America de Sud, așteaptă o scrisoare de la rege care să-i acorde transferul din orașul în care stagnează către Buenos Aires. Situația lui este delicată..

Caseta film Zama
Titlul original: Zama
Regia: Lucrecia Martel
Scenariul: Lucrecia Martel
Distributia: Daniel Giménez Cacho (Zama), Lola Dueñas (Luciana), Matheus Nachtergaele (Vicuña Porto / Soldado Gaspar Toledo), Juan Minujín (Ventura Prieto), Nahuel Cano (Fernández), Mariana Nunes (Malemba), Carlos Defeo (El Oriental), Rafael Spregelburd (Capitán Parrilla)..
Durata: 115 minute
An: 2017
Gen: Drama

Filmul – Zama
..Trebuie să se asigure că nimic nu-i va pune în pericol transferul. Este obligat să accepte fără discuții orice sarcină primește de la numeroșii guvernatori care vin și pleacă în timp ce el rămâne. Anii trec și scrisoarea de la rege nu mai soseste. Când Zama își dă seama că totul este pierdut, se alătură unui grup de soldați care pleacă în căutarea unui bandit periculos.

Zama (2017)

Server 1 Server 2 Server 3